Carwise dag succesReleasedag LeaseWise succes!

Op dinsdag 17 november werd door Carwist ICT in Hotel NewPort in Huizen de releasedag voor LeaseWise georganiseerd. Tijdens de releasedag werden bezoekers geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen die in de nieuwste release verwerkt zijn, zoals de nieuwe leasekoppeling van V-tron.

V-tron biedt oplossingen voor totaal wagenparkbeheer. De gegevens van de voertuigen uit het wagenpark kunnen worden gekoppeld door een specifieke koppeling met LeaseWise. Hierdoor is voor de LeaseWise gebruiker precies bekend welke kilometerstand een bepaald voertuig heeft. Hierdoor wordt het mogelijk om geen kilometer meer te missen in de facturatie en wordt het zelfs mogelijk om te leasen op basis van prijs per kilometer. Door deze koppeling is er een enorme efficiency slag tot stand gekomen. Denk aan up to dat en 100% betrouwbare kilometerstanden (kilometer briefjes zijn overbodig geworden). Hierdoor worden de verliezen op niet doorberekende teveel gereden kilometers tot een minimum beperkt.

V-tron en Carwise ICT hebben intensief samengewerkt aan het tot stand komen van de koppeling. Carwise biedt de koppeling aan bij de gebruikers van LeaseWise in de vorm van een module. Een V-tron systeem is daarna het enige nog dat nodig is om van alle voordelen gebruik te maken.

Voor de lease maatschappijen is een forse besparing te realiseren. Er is geen papierwerk meer gemoeid voor het registreren van de kilometerstanden, en ook kan er gemonitord worden voor de klant of het leasecontract nog voldoet aan het uitgangspunt van de klant. Dit voorkomt onverwachte naheffingen voor de klant of kan resulteren in een gunstiger contract.

De klant van de leasemaatschappij kan ervoor kiezen om het V-tron systeem ook te gebruiken voor het registreren van de rittenadministratie voor de Belastingdienst. Door deze mogelijkheid creëert de leasemaatschappij meerwaarde voor haar klant. Natuurlijk is de auto ook direct te tracen bij diefstal.