Ceesjan de Vries (41) is bij Hansa Nederland te Nijkerk in dienst getreden als Verkoopadviseur. Hansa Nederland biedt een uitgebreid assortiment van Hansa badkamermengkranen en douches. Ceesjan de Vries is verantwoordelijk voor de advisering en ondersteuning van showroomhoudende detaillisten en groothandelvestigingen in West Nederland.

Ceesjan de Vries heeft 11 jaar ervaring in de branche. Hij deed deze ervaring op bij groothandel Vegro, zowel op de verkoopbinnendienst als op de showroom. De laatste drie jaar was hij werkzaam op het hoofdkantoor in een productmanagementfunctie. Ceesjan de Vries rekent erop dat mede door zijn bijdrage de stijgende lijn van Hansa Nederland op de markt gecontinueerd kan worden.

Hansa Nederland levert een uitgebreid assortiment van mengkranen voor badkamer en keuken, accessoires en een veelzijdig doucheprogramma voor de diverse marktsegmenten. Met onderscheidende collecties als Hansacanyon, Hansacolourshower en recente noviteiten als Hansaclear lux, Hansastela en Hansacube bewijst Hansa steeds opnieuw haar innovatieve kracht.

www.hansa.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie wordt u graag verstrekt door de heer Piet Pirovano van Hansa Nederland, telefonisch bereikbaar via 033 - 246 34 63 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 – 245 00 70.

Nijkerk, 29 januari 2008

Deze foto is in hoge resolutie te downloaden op

www.presstige.nl/perskamer/hansa/fotos/CJdeVries.jpg

 

Hansa Nederland BV
Gildenstraat 37, 3861 RG Nijkerk
Postbus 25, 3860 AA Nijkerk

T 033 246 34 63

F 033 246 34 31

E [email protected]

 www.hansa.com