(Persbericht) Uden - 8 oktober 2010 - Giftcards en cadeaubonnen, bijna alle denkbare variaties zijn inmiddels verkrijgbaar. Ze hebben echter allemaal à©à©n ding gemeen: in de winkel dient bij de aanschaf het volledige tegoed te worden betaald. Hierdoor heeft niemand thuis een stapeltje bonnen paraat voor een onverwacht feestje. Celebrationcard kost niet meer dan € 1,95 en gooit hiermee het roer om. Reden genoeg voor retailbeursorganisatie EasyFairs om de Celebrationcard al voor haar introductie te nomineren voor de Retail Innovatie Prijs 2010.

Geen normale cadeaubon
Celebrationcard is volgens mede-initiatiefnemer Mark Bongers, geen normale cadeaubon. Bongers legt uit: "De maatschappij wordt steeds gehaaster. Wie herkent het niet? Vanavond heeft u een feestje, maar u hebt nog geen passend cadeau. Vaak wordt een wenskaart gepakt en samen met een geldbedrag in een enveloppe afgegeven. Een cadeaubon heeft meer charme, maar het komt niet altijd gelegen om naar de winkel te gaan. Celebrationcard combineert het beste van beiden; een giftcard verpakt in een wenskaart, die de consument zelf op www.celebrationcard.nl middels iDeal kan opwaarderen. In de winkel betaalt de klant alleen voor de wenskaart. Celebrationcard is niet gebonden aan een regio of branche, de kaart kan daarom binnen een jaar tijd bij meer dan duizend deelnemers landelijk worden ingewisseld."

Nominatie Retail Innovatie Prijs 2010
Celebrationcard wordt voor de retailbranche gelanceerd tijdens EasyFairs Retail Systems 2010 in de Jaarbeurs Utrecht. Beursorganisatie EasyFairs pakte het nieuws op en nomineerde Celebrationcard voor de Retail Innovatie Prijs 2010. De Retail Innovatie Prijs zal dit jaar worden uitgereikt aan een onderneming met een modern, innovatief en baanbrekend product en/of dienst voor de retail. Na een korte presentatie van het concept krijgen de beursbezoekers de mogelijkheid om de winnaar te kiezen. Naast Celebrationcard zijn de volgende twee bedrijven geselecteerd: SRS met StoreInfo en StorePos en Eurowallet met het concept ZMAZZ, betaaldiensten via de telefoon.

Eerste Celebrationcard voor vakblad RetailTrends
Aansluitend op de presentatie van Celebrationcard zal dit nieuwe concept worden gelanceerd voor de retailbrance. Marcel Ten Holte, hoofdredacteur van RetailTrends Media, zal hierbij de eerste Celebrationcard in ontvangst nemen. Ook de aanwezige beursbezoekers zullen worden getrakteerd op een versnapering en een gratis Celebrationcard.
Wie de strijd om de Retail Innovatie Prijs 2010 en de lancering van Celebrationcard wil bijwonen, is van harte welkom. Het programma start tijdens de eerste beursdag op 13 oktober aanstaande om 13.00u in de LearnShop van EasyFairs Retail Systems. Omstreeks 14.00u zal de lancering van Celebrationcard plaatsvinden. De beurs is gratis voor degenen die zich vooraf online registreren.

Bedrijven die meer informatie willen, kunnen contact opnemen via het volgende telefoonnummer: +31 (0413) 277016 of een e-mail sturen naar [email protected] Kijk voor een eerste indruk op www.youtube.com/celebrationcard en www.celebrationcard.nl.