(Persbericht) Uden - 21 september 2010 - Tijdens de beurs EasyFairs Retail Systems 2010 op 13 en 14 oktober, wordt Celebrationcard officieel gelanceerd! Voor het eerst maken de bezoekers van de beurs kennis met het nieuwe concept. Al jaren kent men in Nederland een generieke cadeaubon die je direct in de winkel dient op te waarderen. Vanaf oktober 2010 is er eindelijk ook een wenskaart met cadeaukaart die je thuis kunt opwaarderen.

Celebrationcard
De maatschappij wordt steeds gehaaster. Wie herkent het niet? Vanavond heeft u een feestje, maar u hebt nog geen passend cadeau. Vaak wordt een wenskaart gepakt en samen met een geldbedrag in een enveloppe afgegeven. Heeft een cadeaubon niet veel meer charme? Ja, maar het komt niet altijd gelegen om naar de winkel te gaan. Bovendien weet u niet zeker of uw gekozen bestedingsadres wel wordt gewaardeerd. Celebrationcard combineert het beste van beide werelden; het gemak en de flexibiliteit van geld met de charme van een traditionele cadeaubon. Celebrationcard is een cadeaucard verpakt in een wenskaart, die de consument zelf via iDeal kan opwaarderen. In de winkel betaalt de klant alleen voor de wenskaart. Celebrationcard is niet gebonden aan een regio of branche, de kaart kan daarom bij een breed scala aan deelnemers worden ingewisseld.

Lancering
Tijdens de beurs EasyFairs Retail Systems, gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht, wordt Celebrationscard officieel gelanceerd. Voor het eerst maken de beursbezoekers kennis met het nieuwe concept. Op de beurs deelt Celebrationcard haar stand met beurspartner Banksys, een van Nederlands grootste betaalautomaatleveranciers. Freestyle kappers heeft als eerste keten de primeur om Celebrationcard te introduceren bij haar klanten. De verwachting is dat vele bedrijven zullen volgen.

Cyberghost
Celebrationcard is een initiatief van Cyberghost, gespecialiseerd in het aanbieden van innovatieve loyaliteits- en (online) marketingcommunicatieconcepten. Cyberghost is op zoek naar bedrijven die Celebrationcard willen accepteren als betaalmiddel, en/of willen aanbieden als wenskaart. Bedrijven die op korte termijn instappen, hebben het voordeel dat zij meegenomen zullen worden in de landelijke kick-off richting consumenten. Aan het begin van 2011 staat deze lancering gepland. Bedrijven die meer informatie willen, kunnen contact opnemen via het volgende telefoonnummer: +31 (0413) 277016. Kijk voor een eerste indruk op www.youtube.com/celebrationcard en www.celebrationcard.nl.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
M. Bongers, Marketeer bij Cyberghost
Tel.: +31 (0413) 277016
E-mail:[email protected]