(Persbericht) Vanaf vandaag biedt online aanbieder van computerproducten Centralpoint Mobiel (m.centralpoint.nl) de mogelijkheid producten aan te schaffen en veilig en eenvoudig te betalen met Paypal Mobile. In Nederland is dit een van de eerste grote m-Commercetoepassingen.

Door technologie gedreven.
Directeur Brian Speelman van Centralpoint.nl: "We werken op technologie-gebied al jaren samen met Paypal, eerst op de desktop website, en nu ook op de mobiele website. Centralpoint.nl is een technologie gedreven bedrijf, sinds 2007 opgenomen in de Deloitte Technology Fast 50 en daarmee een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Het bedrijf biedt haar klanten altijd de best mogelijke technologische oplossingen en koopervaring op het web en mobiel.

Dennis van Allemeersch, Country manager Benelux van PayPal: à¢â‚¬Å“De wereld rond betalingen is volop in beweging in 2011. Wij zijn van mening dat e-tail bedrijven snel moeten inspelen op trends, zoals de snelle groei van het aantal smartphones, de toenemende hoeveelheid apps en de grote groei van aankopen op het (mobiele) web, waarbinnen consumenten in toenemende mate kleine en grotere betalingen willen doen. Centralpoint begrijpt dit en het is goed om te zien dat ze voor hun nieuwe mobiele site onze betaalmethode inzetten.

Over Centralpoint.nl
Centralpoint.nl is een online aanbieder van computerproducten. Het bedrijf biedt consumenten, overheid en bedrijven meer dan 460.000 artikelen van ruim 2.500 merkfabrikanten. De website www.centralpoint.nl staat met 50.000 unieke bezoekers per dag in de top 6 van best bezochte ICT Hard- en software websites. Door een uniek geautomatiseerd systeem zorgt Centralpoint.nl voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen.
De omzet is van € 1 miljoen in 2002 gestegen naar een omzet van ruim € 50 miljoen in 2010.

Joop van den Ende en Hubert Deitmers hebben sinds 2008 een belang in Centralpoint.nl en zijn actief betrokken bij de groei van het bedrijf.

Over PayPal
PayPal is een snelle veilige manier om online te betalen en betaald te worden. Het stelt rekeninghouders in staat geld over te maken zonder financiële details te hoeven delen, maar mà¨t de flexibiliteit om te betalen via de door hen gewenste betaalwijze. Met meer dan 90 miljoen rekeningen in 190 markten en 24 verschillende valuta, maakt PayPal ecommerce wereldwijd mogelijk.
In Nederland heeft à©à©n op de vier online kopers een PayPal-rekening en kun je al bij 36 procent van de Nederlandse webshops met PayPal betalen. Het bedrijf is opgericht in 1998 en gevestigd in Californië. Sinds 2002 is PayPal een eBay-onderneming en heeft lokale vestigingen in 18 landen. PayPal Benelux is gevestigd in Amsterdam. Meer informatie is beschikbaar via www.PayPal.nl.

Noot voor de redactie: Meer informatie is verkrijgbaar bij Marcel Joosten, bereikbaar op [email protected] of (020) 347 23 25. Informatie over Centralpoint.nl is te vinden op www.centralpoint.nl/overons