Voor iedereen met vragen over zijn gezondheid organiseert Agis Zorgverzekeringen
van 25 november tot en met 31 december De Gezondheidsweken in Den Haag. Verzekerden en niet-verzekerden van Agis kunnen tijdens de Gezondheidsweken onder andere hun bloedsuikerspiegel en ogen laten testen. Ook krijgen zij voorlichting over mondzorg en medicijnen, advies van een diëtiste, kunnen zij vragen stellen over de verzekering en ontspannen tijdens een stoelmassage. De activiteiten vinden plaats in de winkel aan de Kaapstraat 14 in Den Haag.

Agis Zorgverzekeringen organiseert de Gezondheidsweken voor iedereen die bewust en gezond wil leven en informatie wil hebben over hoe dit te doen. Deskundige medewerkers staan klaar om iedereen te helpen met persoonlijke vragen op het gebied van gezondheid, voeding, zorg en verzekeren. De zorgverzekeraar werkt hiervoor samen met verschillende partijen, zoals de Diabetesvereniging Nederland, Pearle Opticiens, de Transvaal Apotheek in Den Haag, Jobmassage en Stichting All in Care.

Een afspraak maken is niet nodig. Deelname is gratis. Ook aan de kleintjes is gedacht. Zo delen zwarte pieten tijdens de Gezondheidsweken kleine pakjes en pepernoten uit, zijn er gezonde hapjes en warme drankjes en komt ook de kerstman langs.
De winkel aan de Kaapstraat 14 is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Servicepunten
Agis wil graag dichtbij, laagdrempelig en toegankelijk zijn voor alle mensen uit de buurt. De zorgverzekeraar heeft daarom meer dan 30 servicepunten in het hele land waar verzekerden terecht kunnen met al hun vragen over ziektekosten, vergoedingen en regelingen.

Kijk voor het volledige programma van de Gezondheidsweken op www.agisweb.nl/denhaag

Website: http://www.agisweb.nl/