(Persbericht) Amsterdam, 24 januari 2011

Desiderio
Chicklit met een vleugje misdaad!

Als de zesentwintigjarige Gianna solliciteert bij het Italiaanse veilinghuis Casa d'aste Abruzzo en de mysterieuze en aanbiddelijke Vincenzo LaRocca ontmoet, neemt haar leven een spannende en angstige wending. Vincenzo, met zijn donkere haren, goudbruine ogen, volle lippen en zijn betoverende stem, is zowel onweerstaanbaar als levensgevaarlijk. Tot nu toe heeft hij zijn ware identiteit verborgen weten te houden, maar Gianna is vastberaden achter zijn duistere geheim te komen. Wat Gianna zich niet realiseert, is dat ze haar leven en dat van anderen in gevaar brengt naarmate ze hem beter leert kennen. Misschien is het zelfs al te laatà¢â‚¬¦

Over de schrijfster
Evelien van Steenis is door een thuisstudie in aanraking gekomen met schrijven. Ze schreef eerst korte verhalen, maar merkte al snel dat ze al haar ideeën niet meer kwijt kon in deze korte verhalen en ze besloot een roman te schrijven. Sinds november jl. heeft ze de eerste tien pagina‘˜s van haar manuscript op TenPages.com geplaatst. Ze heeft nog à©à©n maand de tijd om alle aandelen te verkopen, zodat het boek ´Desiderio‘˜ in de boekhandel komt te liggen.

Over TenPages.com
TenPages.com is een online platform waarop talentvolle schrijvers de eerste tien pagina's van hun manuscript kunnen plaatsen, met als doel te worden ontdekt en gesteund door aandeelhouders. TenPages.com, dat begin 2010 werd gelanceerd, telt al tweeëntwintig succesvolle manuscripten die alle aandelen verkocht hebben en uitgegeven zullen worden door à©à©n van de bij TenPages.com aangesloten uitgeverijen.

Van een manuscript kunnen lezers aandelen kopen àƒ  € 5. Zodra er 2.000 aandelen verkocht zijn, wordt het boek uitgegeven en professioneel in de markt gezet. De aandeelhouders delen mee in de opbrengst uit verkoop.

Aandelen kunt u kopen via www.tenpages.com/manuscript/desiderio

Anderen over ´Desiderio‘˜
à¢â‚¬Pakkend geschreven en de sfeer invoelbaar. Spannend!à¢â‚¬ ~postema50~
à¢â‚¬Ik vind het gelijk boeiend en kan niet wachten tot hij uitgegeven wordt.à¢â‚¬ ~Arina~
"Wat je heel erg goed doet is dat je de tijd neemt om personages te omschrijven." ~Philothea~
à¢â‚¬En met een Italiaans tintje.à¢â‚¬ ~sietserozie~

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nooit voor de redactie, niet voor publicatie

Wilt u meer informatie, een foto of een interview, neem dan contact op met:
Evelien van Steenis: [email protected]
Kijk ook op: www.evansteenis.nl