Een laptop is overal te gebruiken ook bijvoorbeeld thuis op de bank. Maar omdat laptops snel warm worden, is het niet prettig om die lang op de schoot te houden. De nieuwe ergonomische Lap Chill Mat van Targus koelt de onderkant van de laptop af en voorkomt oververhitting. Dit verbetert de laptopprestaties, terwijl de benen koel blijven.

De nieuwe Targus Lap Chill Mat is ideaal om met een laptop op schoot te werken. Deze mat houdt de laptop koel en is bovendien ergonomisch gevormd, zodat het toetsenbord de juiste helling heeft, waardoor er in een betere en prettigere houding gewerkt kan worden. Als een laptop te warm wordt, is dat niet goed voor de computer en onprettig voor de gebruiker. Met de twee ingebouwde ventilatoren van de Lap Chill Mat wordt de warmte van de laptop volledig geruisloos verspreid. Zo voorkomt men dat de computer traag wordt of zelfs crasht door oververhitting.

De nieuwe Chill Mat heeft een zacht neopreen oppervlak, waardoor het prettiger werken is met de laptop op schoot. De mat is bovendien voorzien van rubberen noppen, zodat de computer niet wegglijdt. Targus Lap Chill Mat is eenvoudig in gebruik. De ventilatie wordt aangedreven via een USB-stekker die gewoon op de computer is aan te sluiten.

Productbeschrijving
Verbrande benen en een trage, oververhitte computer zijn voortaan verleden tijd. De nieuwe ergonomische Targus Lap Chill Mat is speciaal ontworpen voor gebruikers die vaak met hun laptop op schoot werken. Met behulp van twee geruisloze ventilatoren houdt deze mat de computer koel en het zachte neopreenoppervlak voelt prettig aan. Bovendien heeft de Chill Mat achteraan een kleine helling die een goede, ergonomische werkhouding bevordert. De Targus Lap Chill Mat - AWE55EU kost €32,99 incl. btw.