(Persbericht) ‘˜s Gravenhage, 9 januari 2011 - Op een van de mooiste pleinen van Den Haag, het Buitenhof, klopt een nieuw hart: CHIN CHIN. Een nieuw restaurant onder de noemer van ´Asian Brasserie‘˜. Eigenaar Ka Lun Ip, al jaren een goede bekende in de horeca, laat met een vernieuwend concept de Aziatische keuken opbloeien.

Horecashogun, dhr. Ip, onder andere bekend van het WokToGo concept, kreeg de kans om Den Haag iets unieks te bieden. Een uitdaging die hij gepassioneerd à¢â‚¬Å’aanging. Na het formeren van een zeer getalenteerd keukenteam en een goede bediening, een wekenlange verbouwing en tientallen proefsessies, mag CHIN CHIN zich met trots de nieuwe Aziatische sensatie van Den Haag noemen.

CHIN CHIN breekt met de traditionele Westerse eettradities met het serveren van ´tasting-size‘˜ gerechten, die je combineert, varieert en deelt. De topverse sushi en huisgemaakte dim sum ontbreken niet op de kaart, maar worden aangevuld met kraakverse en verrassende gerechten als Honing Soy Beef, Red Tiger Prawns en Szechuan Soya.

Voor het lekkerste resultaat wordt er bovendien veel waarde gehecht aan eerlijk en duurzame geproduceerde producten. Alle vis wordt dan ook duurzaam ingekocht.

Kortom, CHIN CHIN is dà© nieuwe plek om samen met vrienden, collega‘˜s of partner aan te schuiven. Met een lounge, kersenbloesem, terras, VIP-ruimte, gezellige tafels en een rode kersenmuur, is CHIN CHIN absoluut een bezoek waard.

Meer informatie over het restaurant en de menukaart vind je op www.chinchin.nl.

CHIN CHIN is gevestigd op het Buitenhof 46 in Den Haag en van dinsdag tot en met zondag wordt je met open armen ontvangen. Reserveren is aanbevolen.

Openingstijden:
Dinsdag t/m donderdag van 14.30uur-22.00uur.
Vrijdag t/m zondag van 12.00-22.00uur.

www.chinchin.nl

CHIN CHIN
Buitenhof 46
2513 AH Den Haag
Tel: 070 - 392 18 08

We zijn vanaf nu ook te volgen op Facebook en Twitter!

http://twitter.com/#!/CHINCHINcity
http://www.facebook.com/pages/CHIN-CHIN/176270679080260