ClearSense en Universal Media helpen Film1.nl naar de 4e plaats in de Top100 online vindbaarheid

In de top 100 van de best scorende websites staat Film 1 met 87% op de 4e plaats. Dit komt naar voren uit een onderzoek naar de online vindbaarheid van de 100 grootste adverteerders van Nederland bij zoekmachines, van Search Engine Mediabureau Checkit, gebaseerd op cijfers van Nielsen Media Research.

ClearSense draagt in samenwerking met Universal Media bij aan de online vindbaarheid van Film1.nl door het geven van strategische adviezen op het gebied van Search.
Op basis van een SEO adviesrapport en een goed lopende SEA campagne wordt optimale zichtbaarheid in zowel de organische als de betaalde zoekresultaten gewaarborgd. Het team van film1.nl heeft mede door de kennisoverdracht op het gebied van Search met haar website een goed resultaat kunnen neerzetten.

à¢â‚¬Å“Een effectieve samenwerking van ClearSense, Universal Media & Film1 heeft een fantastisch resultaat opgeleverdà¢â‚¬, aldus Hein Barnhoorn, Head of Marketing Film1.(Taco Stomps, Film1.nl)
Eylard Wurpel, Algemeen Directeur ClearSense BV: à¢â‚¬Å“Bij ons strategisch advies op het gebied van SEO en SEA is vooral van belang dat onze kennisoverdracht zijn vruchten heeft afgeworpenà¢â‚¬.

Over ClearSense
ClearSense (www.clearsense.nl) houdt zich bezig met de opzet en het beheer van zoekmachine advertentiecampagnes en zoekmachine optimalisatie van websites. ClearSense doet dit voor uiteenlopende klanten in verscheidene landen, van MKB tot multinational. De circa 110 medewerkers van ClearSense richten zich op het succesvol bij elkaar brengen van koper en verkoper op internet. Bij ClearSense werken ruim 40 Google Advertising Professionals. ClearSense bestaat sinds 2004. Als eerste bedrijf in de branche is ClearSense ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Over Universal Media

Universal Media is een Media & Communicatie Bureau met de best getalenteerde groep professionals, die gedreven door nieuwsgierigheid, het meest doelgericht en vooruitstrevend marketing communicatie vraagstukken oplost. Wij willen relaties met klanten gebaseerd op vertrouwen, helderheid en resultaat.

Over Film1
Film1 is een digitale betaal-TV-zender van Chellomedia, de Europese content en digitale diensten divisie van Liberty Global, Inc. Film1 zendt 24-uur per dag vier filmkanalen zonder reclame uit en biedt kwaliteitsfilms die in Nederland hun tv-premià¨re beleven - van kassuccessen tot onafhankelijke en art house-films. De zender heeft exclusieve overeenkomsten met de meeste Hollywood-studio´s, zoals Warner Bros, Universal, Fox, Paramount, Dreamworks en Disney. Film1 biedt ook een HDTV-zender zonder extra kosten aan. Naast televisiezenders beschikt Film1 over de grootste Nederlandse filmwebsite Film1.nl.
Kijkers kunnen Film1 ontvangen door een abonnement af te sluiten met UPC, Ziggo, CAIW, Delta, Tele2 of via Canal Digitaal Satelliet.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular