ClearSense start met PPC-adverteren op Marktplaats

ClearSense heeft als eerste online marketingbedrijf in Nederland een product geïntroduceerd welke is gebaseerd op het PPC advertentiesysteem van Marktplaats; Admarkt*. Met deze introductie maakt ClearSense het voor haar klanten mogelijk om met à©à©n partner te adverteren op 2 van de 3 populairste websites van Nederland; Google en Marktplaats**.

ClearSense heeft na een uitgebreide testperiode de potentie van Marktplaats ondervonden en is ondertussen volledig thuis in het voeren van campagnes in het Admarkt-systeem.

ClearSense breidt hiermee het advertentiebereik van haar klanten uit naar een groot publiek dat zich, over het algemeen, al verder in de koopcyclus bevindt dan de gebruikers van zoekmachines als Google en Yahoo!.

ClearSense verwacht in de komende maanden veel Marktplaats-campagnes te starten voor de bestaande klanten. Tevens verwacht ClearSense veel nieuwe klanten te mogen verwelkomen voor wie de concurrentiestrijd op Google niet meer te betalen is. Gezien de lagere concurrentie op Marktplaats zijn de klikkosten lager en kunnen adverteerders meer potentiële klanten naar hun website leiden voor hetzelfde bedrag op Google en/of Yahoo!.

à¢â‚¬Å“De testperiode is succesvol verlopen en we zijn verheugd over de samenwerking met ClearSenseà¢â‚¬, aldus Kiliaan Toorenaar, Commercieel Directeur eBay.nl & Marktplaats.nl. à¢â‚¬Å“Met Admarkt biedt Marktplaats.nl een zeer interessant kanaal richting de markt, inclusief een koopgericht publiek. Met dit advertentiesysteem speelt Marktplaats.nl in op de behoefte van de adverteerder.à¢â‚¬

Over ClearSense
ClearSense (www.clearsense.nl) houdt zich bezig met de opzet en het beheer van zoekmachine advertentiecampagnes en zoekmachine optimalisatie van websites. Zij doen dit voor uiteenlopende klanten in verscheidene landen: van MKB tot multinational. De circa 110 medewerkers van ClearSense richten zich op het succesvol bij elkaar brengen van koper en verkoper op internet. Bij ClearSense werken ruim 44 Google Advertising Professionals. ClearSense bestaat sinds 2004. Als eerste bedrijf in de branche is ClearSense ISO 9001:2000 gecertificeerd.

Over Marktplaats.nl
Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag worden er meer dan 220.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst. Het advertentiesysteem Admarkt is een snelle en eenvoudige manier voor professionele verkopers om doelgerichte advertentieruimte te kopen, waarbij betaald wordt op basis van de kosten per klik (CPC, Cost Per Click).

Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl/admarkt.

* Admarkt is een PPC-advertentiesysteem dat is gebaseerd op AdWords van Google.
** Bron: MultiScope
--------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie over ClearSense kunt u contact opnemen met Michel Vreeburg, [email protected], Tel. +31 20 890 5600

Voor meer informatie over Marktplaats.nl kunt u contact opnemen met Robbert Vreeburg van Text 100 Public Relations, [email protected], Tel. +31 20 530 4344

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular