´s - Hertogenbosch, 3 december 2009
Click & Check: goed geïnformeerd met dà© online credit check

Beslissen of u wel of niet in zee wilt gaan met potentiële werknemers of debiteuren, zoals huurders? Aan de hand van de uitkomst van Click & Check kunt u voor het aangaan van een overeenkomst de kans inschatten of iemand, bijvoorbeeld een huurder, een goede of slechte betaler zal worden.
Click & Check biedt u een risicoanalyse die in uw processen opgenomen kan worden om debiteurenrisico‘˜s beheersbaar te maken.

Wat is Click & Check?
Met de risicoanalyse van Click & Check kunnen financiële risico‘˜s zoveel mogelijk beperkt worden en kan voorkomen worden dat huurders of andere debiteuren verplichtingen aangaan die zij niet kunnen nakomen. Click & Check is een online leverancier van kredietinformatie waarmee met à©à©n à¢â‚¬Å“clickà¢â‚¬ op de knop actuele informatie over onder andere betaalgedrag over de juiste personen verkregen wordt. Naast risico‘˜s wordt ook positief betaalgedrag weergegeven.

Voor wie is Click & Check?
Click & Check is voor partijen die woonruimte verhuren maar ook andere partijen die te maken hebben met consumenten die hun diensten of producten af willen nemen. Ook organisaties die in hun sollicitatieprocedure hun (potentiële) werknemers willen screenen zijn bij Click & Check aan het goede adres.
Vanaf € 3,99- per check biedt Click & Check deze credit checks aan op hun website. Verhuurders en andere partijen die interesse hebben kunnen voor meer informatie en registratie terecht op www.clickencheck.nl