PERSBERICHT

Cloud Computing dienst CloudXS nu nog uitgebreider

Amsterdam, 28 april Managed Hosting Provider WideXS viert het succes van haar cloud computing dienst, CloudXS, met de lancering van de VDS calculator. Met behulp van deze calculator kunnen klanten zelf online een Virtual Dedicated Server inclusief de Managed Service laag op maat samenstellen en bestellen. Het grote voordeel voor de klant, naast de vele keuze mogelijkheden in dienstverlening en contractvormen, is eveneens de snelheid van levering. WideXS heeft namelijk de service binnen een half uur operationeel.

Gedurende de eerste drie maanden van 2010 heeft WideXS ruim een verdubbeling van de groei van deze oplossing gerealiseerd.
WideXS‘˜ CEO Willem-Jan Bruin: à¢â‚¬Å“Het cloud computing platform CloudXS past perfect binnen onze strategie waarin we onze klant centraal stellen. Onze klanten willen meer keuzemogelijkheden binnen de dienst, contractvormen maar ook managed services. Dankzij de vele service opties, is het mogelijk geworden om een omgeving te creëren die optimaal de applicatie omgeving ondersteund.à¢â‚¬

De VDS calculator is te vinden op www.widexs.nl onder ´Zelf VDS samenstellen‘˜.

------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

Over WideXS
WideXS, onderdeel van ion-ip, levert Managed Hosting oplossingen aan overheden, bedrijven en instellingen waarbij applicatie beschikbaarheid en schaalbaarheid belangrijk zijn. Klanten kunnen bij ons terecht voor geavanceerde enterprise hosting oplossingen maar ook voor standaard zaken als bijvoorbeeld domeinnamen.

WideXS is als hosting provider volledig autonoom en staat voor effectief, snel en servicegericht. In Nederland heeft WideXS en ruim 15.000 klanten. Meer informatie kunt u vinden op www.widexs.nl

Voor meer informatie of afbeeldingen kunt u contact opnemen met de afdeling Sales & Marketing:

WideXS
Paul Muller
Tel. +31 (0)20 757 0765
Paul(at)widexs.nl

Deze contactinformatie is niet voor publicatie.