DELFT 8 november 2007 – Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl brengt diverse stemmen van bekende Nederlanders op de markt voor gebruik als stem in navigatiesystemen. Navigatiestemmen.nl presenteert nu ook de stem van Clown Bassie voor gebruik in het populaire navigatiesysteem TomTom.
Samen met Navigatiestemmen.nl navigeert Clown Bassie op zijn eigen energieke en grappige wijze gebruikers van populaire navigatiesysteem TomTom. Uniek in Nederland! Autorijden wordt weer spannend, want je weet nooit wanneer Bassie een grapje met je uithaalt. Je komt altijd aan op de plaats van bestemming, of niet...

Bas van Toor werd bekend als clown van het populaire duo Bassie en Adriaan. Samen met zijn broer Aad was hij jarenlang succesvol, onder meer op televisie en in de theaters. Ze begonnen als acrobatenduo en later ging Bas als clown verder. Tegenwoordig treedt hij op met zijn eigen show en kortgeleden is zijn nieuwe 13-delige televisieserie "De speurtocht naar Charly" verschenen.

Clown Bassie heeft zijn energieke stem ingesproken voor Navigatiestemmen.nl en deze voorzien van persoonlijke slogan’s. De bekende kreten ‘Hallo vriendjes en vriendinnetje’ is naast een aantal andere slogan’s te beluisteren in de navigatiestem. De stem is snel en makkelijk te installeren en is vanaf vandaag te downloaden via de website van Navigatiestemmen.nl .

Het bedrijf Navigatiestemmen.nl is bekend geworden door (bekende) stemmen op de markt te brengen voor TomTom-navigatiesystemen, zoals Kim Holland, Gonny van Oudenallen en Emile Ratelband. Navigatiestemmen.nl heeft momenteel meer dan 50 stemmen in haar assortiment. Binnenkort zal naast de stem van Bassie ook de stem van Vlugge Japie beschikbaar zijn via de website.