Onlangs lanceerde Adobe haar nieuwste versie van de Creative Suite; CS5. Om Creative Suite gebruikers te helpen alle nieuwe ontwikkelingen en features eigen te maken en alles uit het pakket te halen wat er in zit, biedt College of MultiMedia (CMM) binnenkort twee exclusieve Adobe CS5 update cursussen in Amsterdam. Op 27 augustus biedt het Adobe Authorised Training Center een Adobe CS5 Design Update Cursus speciaal voor Graphic Designers, en op 17 september een Adobe CS5 Web Update Cursus voor Webspecialisten.

De Adobe CS5 Design Update Cursus behandelt in à©à©n dag tijd alle interessante ontwikkelingen van onder andere Photoshop CS5, Illustrator CS5 en Indesign CS5. De Adobe CS5 Web Update Cursus gaat in op alle interessante ontwikkelingen van onder andere Dreamweaver CS5, Flash CS5 en Photoshop CS5. Tevens wordt er tijdens beide cursussen aandacht besteed aan functies en onderwerpen, die ook al in CS4 zaten, maar ook in CS5 weer essentieel zijn voor professionele Graphic Designers en Webspecialisten.

Adobe Authorised CS5 training
Na de zomer zal CMM haar Adobe Authorised trainingsaanbod updaten naar CS5, waardoor deelnemers aan de officiële CS5 cursussen de mogelijkheid hebben om een officiële Adobe CS5 certificering te behalen.

Kijk voor meer informatie over de Adobe CS5 Update Cursussen op: http://www.cmm.nl/cs5update/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular