(Persbericht) Tegenwoordig zijn er talloze applicaties te vinden in Apple's App store, die je iPhone, iPad of iPod Touch omvormen tot een levensecht muziekinstrument, zoals een piano, gitaar, drumset of mengpaneel. College of MultiMedia (CMM), de Apple Authorized Trainer in Nederland, zoekt nu iMuzikanten (een iBand en i-DJ) die een live optreden willen verzorgen op de openingsfeest van CMM Amsterdam.

Een iMuzikant is een solo-artiest of muzikale groep die met behulp van apps, live muziek maakt (iBand) of mixt (i-DJ). Deze iMuzikanten kunnen tot en met vrijdag 7 januari 2011 hun auditie insturen en maken naast het live optreden bij CMM, tevens kans op enkele fantastisch extra‘˜s.

Hoe doe je mee
iMuzikanten kunnen zich aanmelden door een auditiefilmpje te uploaden naar Youtube en vervolgens de link, voorzien van naam en telefoonnummer, te sturen naar [email protected]. Alleen de beste twee audities komen in aanmerking voor het optreden en de overige leuke prijzen. Een jury zal hierover oordelen.

De leuke bijkomstigheden
De twee beste audities verdienen een optreden op de openingsparty van CMM en mogen daarnaast kiezen uit een iPad of driedaagse cursus bij CMM. Het optreden zal worden gefilmd en gepromoot, waardoor de muzikanten ook nog eens extra naamsbekendheid zullen verwerven.

Meer informatie over deze unieke actie vind je op:
http://www.cmm.nl/iband-idj/index.htm

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular