Op 30 augustus 2012 start College of MultiMedia met de cursus HTML 5, waarmee CMM haar cursus aanbod uitbreid en ingaat op de laatste technieken in de wereld van Internet. 
 

HTML 5

HTML5 (HyperText Markup Language 5) is de nieuwste, nog onafgewerkte versie van de HTML-standaard. Deze nieuwe taal zal de functionaliteit van zowel html en xhtml bevatten. Verder verbetert HTML5 ook de kleine foutjes van zijn voorganger en levert hij betere ondersteuning voor web applicaties.à¢â‚¬¨ Dankzij HTML 5 zal de browser meer een programmeer platform gaan worden dan ooit tevoren.

Cursus

Tijdens de tweedaagse cursus HTML 5 komen de nieuwe features van de taal uitgebreid aan bod. We kijken eerst naar de geschiedenis van HTML als taal om een beter begrip te krijgen waarom de taal is geëvolueerd naar deze nieuwe (toekomstige)standaard. Daarna staan we stil bij alle nieuwe eigenschappen van de taal.

Deelnemers leren hoe je HTML pagina's volgens de nieuwe standaard moet opbouwen, welke nieuwe tags en attributen er zijn bijgekomen en welke API's er tot de specificatie behoren en welke niet.à¢â‚¬¨ Daarnaast komt CSS 3 ook nog aan bod en verkennen we de nieuwe eigenschappen van deze taal.

De HTML 5 training wordt gegeven door een ervaren trainer en is deels hands-on en deels theoretisch.

De cursus zal gaan plaatsvinden op 30 en 31 augustus en kost € 695,-. U kunt zich direct inschrijven via onze website.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular