(Persbericht) Om de beschikbaarheid van het netwerk te waarborgen was het noodzakelijk de huidige koeling van de computerruimte te vervangen. Lasent heeft eerst tijdelijke units ingezet en spoedig zal de complete ruimte bouwkundig worden omgevormd tot een professionele computerruimte. Er zal goede branddetectie komen en er zal een duurzame redundante koelinstallatie wordt geplaatst. Colo heeft duurzaam en à¢â‚¬Å“groenà¢â‚¬ hoog in het vaandel staan dus het moest een gesloten warme straat worden. De realisatie gaat binnen enkele weken van start.

Colo uit Zoetermeer is de vereniging van zeventien samenwerkende kenniscentra. Voor meer dan 40 branches verbinden zij bedrijfsleven, arbeidsmarkt en beroepsonderwijs. Kenniscentra werken landelijk en regionaal als strategische partners voor ministeries, gemeenten, sociale partners en beroepsonderwijs.

Lasent is expert in het ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren van computerruimtes/serverruimtes en datacenters. Meer informatie over dit project kunt u per mail opvragen bij [email protected]
Meer informatie over Lasent kunt u vinden op http://www.lasent.nl