Imtech Security Solutions voegt intercom toe aan dienstverlening

Imtech Security Solutions heeft onlangs een partnerovereenkomst gesloten met Commend Nederland B.V. Dit betekent dat Imtech de Commend-oplossingen aan haar security portfolio toevoegt.

Commend Nederland BV houdt zich via een netwerk van gecertificeerde dealers bezig met de verkoop, advisering en technische ondersteuning van het Commend-communicatiesysteem in Nederland en België. Door de ontwikkelingen in de markt nauwlettend te volgen weten Commend en haar dealers de markt altijd met de meest innovatieve communicatie- en security-oplossingen te bedienen.

Klant totaal ontzorgen
Harald Kuhn, productmanager Security bij Imtech Security Solutions, vindt de overeenkomst een essentieel onderdeel van het Imtech-securitypalet. ´We willen onze klanten een totaalconcept bieden op het gebied van beveiliging. Dit concept dat bestaat uit security management, camerabeveiliging, toegangscontrole, inbraakbeveiliging en nu dus ook intercom-communicatiesystemen. De klant heeft nu niet alleen inzicht in wat zich in en om zijn domein afspeelt, maar ook de mogelijkheid om te communiceren. Het systeem van Commend sluit prima aan bij onze filosofie om de klant geheel te ontzorgen op het vlak van security‘˜, vindt Kuhn. ´Verder past de flexibiliteit en bedrijfszekerheid van de Commend-producten prima binnen de verschillende proposities van Imtech Security Solutions‘˜.

Integrale concepten
Imtech Security Solutions biedt integrale concepten aan die zich uitstrekken over security, access en safety en gekoppeld zijn aan een ICT-omgeving en managementsysteem. Hierdoor zijn alle toepassingen eenvoudig met elkaar te integreren. Dit maakt Imtech Security Solutions tot hà©t aanspreekpunt voor integrale oplossingen in de toegangs- en beveiligingstechnologie.

Imtech Security Solutions beschikt over specialisten die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, over projectmanagers met een lange staat van dienst à©n over de professionals die voor een perfecte installatie zorgen. Bovendien heeft Imtech een serviceorganisatie die door het hele land 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat staat. Imtech Security Solutions maakt deel uit van Imtech Building Services, een landelijke dienstverlener voor advies, ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van technische installaties en systemen in gebouwen.