Amersfoort, 2 februari 2008

Commodore verspreidt onwaarheden over aandelen in Phillar 

De informatie die Commodore International Corporation (OTC: CDRL.PK) op 30 januari aan de pers heeft verstrekt  is incorrect and misleidend. Het belangrijkste feit is: Commodore heeft geen enkel aandeel of wat voor belang dan ook in Phillar Beheer B.V. Daarom kan Commodore niet, zoals zij zelf stelt, stappen ondernemen om te interveniëren in Phillar’s activiteiten. Commodore beweert dan ook ten onrechte de directeur van Phillar uit zijn functie te hebben gezet en een nieuwe directeur te hebben benoemd. Dit is eveneens misleidend. De heer Gabor G. de Vree is nog steeds eindverantwoordelijke bij Phillar en zal dat ook blijven.

 

Phillar betreurt het dat Commodore de markt in verwarring brengt door onjuiste informatie te verspreiden en we overwegen nu gerechtelijke stappen.

 

Phillar is een jonge en dynamische leverancier van consumenten electronica met distributie in heel Europa. Phillar vertegenwoordigt een scala aan internationaal bekende merken. De sleutel tot haar succes is talent, creativiteit, innovatie en een wereldwijd netwerk van strategische business partners die Phillar in staat stellen onvergelijkbare service en kwaliteit te bieden. Met haar passie voor technologie drijft Phillar haar consumentenproducten naar de hoogste kwaliteitsniveaus, waarbij de producten voortdurend worden aangepast aan de snelle veranderingen in technologie en innovatie.

 

 

 

 

Contact:

 

Phillar Beheer B.V. (Kamer van Koophandelregistratienummer 32100920)

Gabor G. de Vree

Tel: +31(0)33 2541180

 

Brada Kuttner Attorneys at Law & Tax Lawyers, Amsterdam

Mr Bas de Jong

Mr Rolf Jelsma

Tel: +31(0) 20 577 40 00