(Persbericht) Communicatiebureau HarverPro gaat verder als Pitch Communicatie & PR
Verhuizing naar Amsterdam en versterkte positionering

Oudewater, 22 december 2011 HarverPro Communicatie & PR verandert vanaf 1 januari 2012 van naam en locatie. Op die dag verhuist het bureau dat gespecialiseerd is in communicatie voor de Hospitality & food sector naar Amsterdam en verandert het haar naam in Pitch Communicatie & PR.

De oprichters van het inmiddels vijf jaar bestaande bureau willen met deze veranderingen een nieuwe stap zetten naar groei en internationale positionering. Robert Verhoeven vertelt: à¢â‚¬Å“Onze oude naam wierp vaak vragen op en bleef niet goed hangen. Onze werkzaamheden worden meestal ingezet bij nieuwe ontwikkelingen van klanten, wij helpen ze dagelijks met een nieuwe "Pitch" in welke vorm dan ook. Verder is Pitch een zeer gebruikelijke term in onze branche en wij keken vreemd op toen we merkten dat geen enkel bureau hiervan gebruik maakte. We hebben vol overtuiging voor deze naam gekozen.à¢â‚¬

Pitch gaat kantoor houden bij De Kookfabriek, een van de grootste kookstudios van Nederland, op De Flinesstraat 4 te Amsterdam. De bedrijven zullen een samenwerking aangaan op het gebied van product lanceringen en events. Hiermee zal Pitch een nog sterker profiel in de Food- en Hospitality branche kunnen laten zien.

Het bureau denkt niet door deze wijzigingen opdrachten mis te lopen door vindbaarheid. à¢â‚¬Å“Integendeelà¢â‚¬, zegt medeoprichtster Harriet Boekholt: à¢â‚¬Å“HarverPro heeft een solide naam in de branche opgebouwd en we zorgen ervoor dat men ons voorlopig ook via die naam kan blijven vinden. En voor de rest ligt er een grote internationale markt open, die zal ons sneller zien te vinden door deze nieuwe naam en de locatie.à¢â‚¬

Tijdens de Horecava van 9 tot 12 januari 2012 zal het bureau net zoals vorige jaren de winnaar van de Horecava Innovation Award een communicatiecheque overhandigen ter waarde van € 5.000,-- maar dit keer dus met de nieuwe naam. Gedurende de gehele beurs is Pitch aanwezig op de Hotellounge voor kennismaking en beantwoorden van vragen.

http://harverpro.nl/PitchPR.swf