Losser, 18 februari 2010: Kà¼hlkamp Buitenhout heeft het geheel vernieuwde assortiment van Bear County tuinhuisjes in het leveringsprogramma opgenomen. Bijna alle tuinhuisjes zijn nu voorzien van een nieuwe SPACE-plus© hoekconstructie. Dit is een uniek systeem dat tweevoudig gepatenteerd is. Bovendien hebben alle tuinhuisjes een Easy ENTRY©. Dit zorgt voor een prettige entree en maakt het tuinhuis voor iedereen toegankelijk.

Moderne uitstraling
De SPACE plus© is een nieuwe strakke hoekconstructie die extra binnenruimte biedt terwijl de buitenafmeting van het tuinhuisje hetzelfde blijft. Dit unieke systeem geeft het tuinhuis een moderne uitstraling en biedt tegelijkertijd een stevige en slijtvaste constructie die, dankzij een stabiel stapelsysteem, gemakkelijk op te bouwen is. Ook de geïntegreerde windverankering geeft extra stevigheid aan het tuinhuis en ondervangt de werking van het hout. Het tuinhuis is wind- en waterdicht en bestand tegen wind, regen, hagel en een sneeuwbui. Door de ruime wand- en nokhoogtes passen er nu ook hoge voorwerpen in het tuinhuis.

Voor iedereen toegankelijk
De Easy ENTRY zorgt ervoor dat het tuinhuis voor iedereen toegankelijk wordt. De lage metalen drempel is bestand tegen zware voorwerpen, Het binnenrijden met een fiets, motor, rollator of op een zitmaaier gaat hierdoor erg eenvoudig. Alle tuinhuizen hebben een hoge deuropening. Deze is 191 cm voor de tuinhuisjes met een wanddikte van 28 en 44 mm en 175 cm voor een wanddikte van 19 mm. Alle tuinhuizen van Bear County zijn PEFC gecertificeerd. Het tuinhuis wordt gemaakt van hout afkomstig uit duurzaam beheerde Scandinavische bossen.

Meer informatie:
Voor meer informatie over de nieuwe collectie Bear County tuinhuizen neemt u contact op met Alice Oude Nijhuis van Kà¼hlkamp Buitenhout, tel. 053 538 27 89 of mail naar [email protected]