Best of breed informatie door integratie

 

Breda, 21 mei 2008 – Computer Profile, de informatie leverancier voor de ICT-branche, introduceert een connector voor gebruikers van Salesforce.com en de Computer Profile database. Deze connector biedt de mogelijkheid actuele informatie uit de Computer Profile database te importeren en te actualiseren binnen de Salesforce.com applicatie.

Gebruikers hebben zo vanuit Salesforce.com direct toegang tot de database van Computer Profile met daarin ICT-gerelateerde informatie over de top 25.000 bedrijven in de Benelux.

 

De integratie tussen de twee systemen biedt de volgende voordelen:

 

  • Gegevens uit de Computer Profile database, zoals NAW-gegevens en contactpersonen, kunnen automatisch integreren in Salesforce.com.
  • Bestaande gegevens kunnen worden verrijkt met bijvoorbeeld KvK en BTW nummers, branchecodes en het aantal werknemers.
  • Gebruikers ontvangen een automatische melding als nieuwe informatie beschikbaar is, deze informatie kan met één klik geactualiseerd worden.
  • Er bestaat een directe hyperlink in Salesforce.com naar het company profile met content uit de Computer Profile database. 

 

Alle data wordt gematched en ontdubbeld alvorens deze wordt geüpload in Salesforce.com, hierbij blijven de meest actuele datavelden behouden. Zo blijft het CRM-systeem altijd up-to-date.

 

Een demo met de mogelijkheden is beschikbaar op: http://www.computerprofile.com/demos/demo_cp/cp_salesf_demo_vox.htm

 

--------------------------------------------------------

 

Over Computer Profile Benelux

Computer Profile is een zelfstandige adressen/informatie leverancier voor de ICT-industrie met vestigingen in Brussel en Breda. Computer Profile beschikt over de Top 25.000 database met 125.000 contactpersonen van het Benelux bedrijfsleven en overheid. Naast adressen en contactpersonen brengt Computer Profile de huidige en toekomstige ICT-infrastructuren in kaart. Als initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG) biedt Computer Profile dezelfde informatie van andere Europese landen. Daarnaast hebben alle aangesloten organisaties binnen deze groep de beschikking over eigen callcenters met native speakers voor leadgeneratie campagnes. Meer informatie is te vinden op www.computerprofile.com of www.emi-group.com.

 

Meer informatie:

Marcommit PR

Femke Jansen

Tel. 035-5822730

E-mail: [email protected]