(Persbericht) Website biedt onafhankelijke data-analyses voor inzicht in ICT-markt

Breda, 21 maart 2011 Computer Profile, de informatieleverancier voor de ICT-branche, heeft exclusief voor ICT-managers de website www.ict-computerprofile.nl gelanceerd. Deze website biedt de mogelijkheid om online data-analyses in te zien over de laatste trends en ontwikkelingen binnen de ICT-markt, zodat zij nu te allen tijde kunnen beschikken over relevante marktinformatie. Daarnaast biedt Computer Profile ICT-managers de mogelijkheid om in contact te komen met vakgenoten die bijvoorbeeld werken aan een zelfde project of een vergelijkbaar project al afgerond hebben. Hierbij staat het delen van kennis centraal.

Harry van der Lint, Managing Partner van Computer Profile: à¢â‚¬Å“De onafhankelijke data-analyses die wij vanaf nu ook online aanbieden, komen voort uit duizenden maandelijkse interviews met de top 28.500 ICT decision makers in de Benelux. De informatie en inzichten die wij hierdoor verkrijgen, willen wij graag terugkoppelen naar de ICT-managers zelf. De website informeert hen rechtstreeks over trends en ontwikkelingen die spelen binnen hun vakgebied. Aan de hand van de data-analyses kunnen zij bijvoorbeeld zien voor welke leveranciers en oplossingen hun collega‘˜s kiezen. ICT-managers die aan de start van een project staan, kunnen wij in contact brengen met professionals die hetzelfde project al uitgevoerd hebben. Daarnaast zenden de analyses een duidelijke boodschap naar productontwikkelaars over de wensen en eisen binnen de markt. Dit helpt vendors om bij de ontwikkeling van producten nog beter in te spelen op de behoeften in de markt.à¢â‚¬

---------------------
Over Computer Profile Benelux
Computer Profile is een zelfstandige adressen- en informatieleverancier voor de ICT-industrie met vestigingen in Brussel en Breda. Computer Profile beschikt over de Top 28.500 database met 150.000 contactpersonen van het Benelux bedrijfsleven en overheid. Naast adressen en contactpersonen brengt Computer Profile de huidige en toekomstige ICT-infrastructuren in kaart. Maandelijks houdt Computer Profile duizenden interviews onder de Top 28.500 ICT decision makers in de Benelux. De onafhankelijke data-analyses die hieruit voortkomen, bieden een voortschrijdend inzicht in de trends op ICT-gebied.

Als initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG) biedt Computer Profile dezelfde informatie van andere Europese landen. Daarnaast hebben alle aangesloten organisaties binnen deze groep de beschikking over eigen callcenters met native speakers voor leadgeneratie campagnes. Meer informatie is te vinden op www.computerprofile.com of www.emi-group.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
Tel. +31(0)35 582 27 30
E-mail: [email protected]