(Persbericht) Breda, 14 december 2010 - Computer Profile, de informatieleverancier voor de ICT-branche, heeft Kazim Ulu (24) aangesteld als project manager. Kazim zorgt ervoor dat het groeiend aantal ICT-leadgeneratieprojecten bij Computer Profile ook in de toekomst in goede banen wordt geleid.

Kazim is gedurende zijn opleiding HBO Management en Toerisme klaargestoomd voor een leidinggevende functie. Daarnaast heeft hij kort na zijn studie werkervaring opgedaan in het callcenter van Computer Profile, waardoor hij bekend is met leadgeneratieprojecten, telemarketing en sales voor diverse ICT-leveranciers.

Kazim zegt over zijn aanstelling: à¢â‚¬Å“De diversiteit aan klanten bij Computer Profile spreekt mij heel erg aan. Ik krijg de mogelijkheid om nog meer praktijkervaring op te doen en mezelf breed te ontwikkelen, onder andere op sales -en marketinggebied. In het callcenter van Computer Profile heb ik als call agent al een goede basis gelegd en die ervaring wil ik de komende jaren optimaal benutten. Binnen het bedrijf krijgen ambitieuze werknemers ruimschoots de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.à¢â‚¬
---------------------
Noot voor de redactie:
Een afbeelding van Kazim Ulu, project manager bij Computer Profile, is op te vragen bij Femke Jansen. Stuur een mail naar [email protected] of bel met 035-5822730.

Over Computer Profile Benelux
Computer Profile is een zelfstandige adressen- en informatieleverancier voor de ICT-industrie met vestigingen in Brussel en Breda. Computer Profile beschikt over de Top 25.000 database met 150.000 contactpersonen van het Benelux bedrijfsleven en overheid. Naast adressen en contactpersonen brengt Computer Profile de huidige en toekomstige ICT-infrastructuren in kaart. Maandelijks houdt Computer Profile duizenden interviews onder de Top 25.000 ICT decision makers in de Benelux. De onafhankelijke data-analyses die hieruit voortkomen, bieden een voortschrijdend inzicht in de trends op ICT-gebied.

Als initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG) biedt Computer Profile dezelfde informatie van andere Europese landen. Daarnaast hebben alle aangesloten organisaties binnen deze groep de beschikking over eigen callcenters met native speakers voor leadgeneratie campagnes. Meer informatie is te vinden op www.computerprofile.com of www.emi-group.com.
Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
Tel. +31(0)35 582 27 30
E-mail: [email protected]
-------------------------