(Persbericht) Breda, 1 december 2010 Computer Profile, de informatieleverancier voor de ICT-branche, heeft Ilona van Bruggen (30) aangesteld als floor manager. De aanstelling van Ilona zorgt ervoor dat het callcenter van Computer Profile kan blijven voldoen aan de constant groeiende vraag naar ICT-gespecialiseerde leadgeneratie. Zij zal ook het selectie- en coachingtraject gaan verzorgen, waardoor Computer Profile ook in de toekomst kan beschikken over goed opgeleide telemarketeers.

Ilona heeft voorheen gewerkt als managementtrainee bij Center Parcs en in leidinggevende functies bij McDonald's. Hier werd zij uitgedaagd om te werken met targets en om medewerkers aan te sturen en te stimuleren om te streven naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Ook heeft ze ervaring opgedaan in werving en selectie en personeelsplanning.

Ilona over haar aanstelling: "De functie van floor manager sluit perfect aan bij mijn wensen om leiding te geven, teams te ondersteunen en vooral ook om het persoonlijk contact met de werkvloer te onderhouden. Een groot deel van mijn tijd besteed ik aan werving en selectie, met als doel het team voor de lange termijn te versterken, zodat de kwaliteit van ons werk gewaarborgd blijft."

---------------------

Over Computer Profile Benelux
Computer Profile is een zelfstandige adressen- en informatieleverancier voor de ICT-industrie met vestigingen in Brussel en Breda. Computer Profile beschikt over de Top 25.000 database met 150.000 contactpersonen van het Benelux bedrijfsleven en overheid. Naast adressen en contactpersonen brengt Computer Profile de huidige en toekomstige ICT-infrastructuren in kaart. Maandelijks houdt Computer Profile duizenden interviews onder de Top 25.000 ICT decision makers in de Benelux. De onafhankelijke data-analyses die hieruit voortkomen, bieden een voortschrijdend inzicht in de trends op ICT-gebied.

Als initiatiefnemer van de European Market Intelligence Group (EMIG) biedt Computer Profile dezelfde informatie van andere Europese landen. Daarnaast hebben alle aangesloten organisaties binnen deze groep de beschikking over eigen callcenters met native speakers voor leadgeneratie campagnes. Meer informatie is te vinden op www.computerprofile.com of www.emi-group.com.
Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
Tel. +31(0)35 582 27 30
E-mail: [email protected]

----------------------

Als u geen persberichten meer wenst te ontvangen van Computer Profile, kunt u zich afmelden via: [email protected]