(Persbericht) UTRECHT, 21 september 2010 - De organisatie van de Utrechtse groeicompetitie 'Skillcity snelle groeier' heeft IT beheerbedrijf Computication genomineerd voor de editie van 2010. De Stichting Skillcity Utrecht verkiest elk jaar de twintig snelst groeiende ICT bedrijven van de regio. Computication uit Zeist staat voor het tweede jaar op rij op de lijst. Jan Martijn Broekhof, directeur: "Vorig jaar eindigden we als tweede en Computication groeit nog altijd. Dat we wederom genomineerd zijn voor deze competitie versterkt ons vertrouwen in de gekozen strategie."

IT sector Utrecht op de kaart gezet
In de afgelopen vijf jaar steeg de gezamenlijke omzet van de twintig genomineerde bedrijven van 26,9 naar 106,8 miljoen euro. Dit is een groei van 298 procent. Het totaal aantal medewerkers steeg in diezelfde periode van 248 naar 1166. De verkiezing biedt inzicht in de ontwikkeling van de ICT-branche in Midden-Nederland. In Utrecht en nabije omgeving bevindt zich de grootste concentratie van ICT-bedrijvigheid in Nederland."Het winnen van een groeicompetitie als deze is voor ons geen doel op zich. 'Skillcity Snelle groeier' is een event dat onze branche ieder jaar weer op de kaart zet in de regio, dat is al voldoende reden om mee te doen. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te netwerken met vakgenoten die eveneens succesvol zijn", aldus Jan Martijn Broekhof. Over de groei van zijn bedrijf zegt hij: "Wij danken onze groei voor een groot deel aan onze werkwijze, het 'managed services'-principe. In deze tijd, waarin de markt nog maar langzaam aan het herstellen is, werkt het bieden van harde garanties goed; onze beheertarieven zijn gebaseerd op een fixed price die we voor drie jaar vastleggen. Facturen voor meerwerk kennen we niet. Qua service garanderen we opdrachtgevers dat we het beheer zo goed uitvoeren, dat we begonnen zijn met het oplossen van ICT problemen voordat de opdrachtgever er weet van heeft. En mocht het dan toch nodig zijn dat een opdrachtgever ons moet inschakelen, dan is een ´serviceaanvraag‘˜ binnen een gegarandeerde tijd opgevolgd. We helpen onze klanten zo veel tijd en dus kosten te besparen, en dat heeft ertoe geleid dat steeds meer grote opdrachtgevers voor Computication kiezen.à¢â‚¬ Op 30 september aanstaande maakt Skillcity de ranking van 2010 bekend.

Over Computication
Computication is gevestigd in Zeist. Het bedrijf biedt organisaties IT serverbeheer, werkplekbeheer en gebruikersondersteuning tegen een op voorhand gegarandeerd vast tarief. Hierdoor zijn de belangen van Computication en haar klanten gelijk. Mede door deze propositie behoort Computication tot de snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Het bedrijf is in 2003 opgericht door Martijn van der Schaaf (31) en Jan Martijn Broekhof (32).

Noot voor de redactie
Meer informatie over het Skillcity snelle groeier event vindt u op www.skillcity.nl. Meer informatie over Computication vindt u op www.computication.nl. Voor verdere inlichtingen over Computication neemt u contact op met Hyperz PR, Suzan Eikelenstam via [email protected] of bel 0345-505845/06-20032389.