Soesterberg, 12 januari 2008 – MySQL AB, ontwikkelaar van ‘s werelds meest gebruikte open source database, maakt bekend dat Comsys, specialist in interactieve telefonieoplossingen, voor de Embedded Server van MySQL heeft gekozen om in het product van Comsys te integreren. Comsys levert telecommunicatieproducten en hosted services in de convergerende omgevingen van IN, 3G en VoIP netwerken voor mobile en fixed line operators, MVNO’s en callcenters. Comsys maakt een bewuste keuze voor het open source -platform van MySQL en komt daarmee tegemoet aan de hoge eisen die in de telecombranche worden gesteld op het gebied van beschikbaarheid. Comsys garandeert hiermee tevens een hoog niveau van betrouwbaarheid tegen lage operationele kosten. Comsys heeft een eigen product, ‘SpeechFrame’, dat gebruik maakt van SUN hardware en Solaris als operating systeem.

“Wij hebben specifiek voor MySQL gekozen omdat MySQL de meest efficiënte en betrouwbare open source database is”, aldus Jan Beuker, HoofdProduction & Innovation bij Comsys. “In de branche van spraak en mobiele communicatie worden extreem hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de infrastructuur. Wij integreren daarom de MySQL-databaseproducten in onze eigen telecomoplossingen.”

 

Walter Botman, Hoofd Support en Operations bij Comsys: “Wij ontwikkelen snel inzetbare oplossingen met SpeechFrame voor onder meer het realiseren van opbrengstgenererende interactieve telecommunicatieconcepten. MySQL-producten leveren kwalitatief hoogwaardige prestaties, zijn zeer betrouwbaar en zijn kosteneffectief in te zetten. Door MySQL in het hart van onze telefonieoplossingen te integreren benutten wij deze voordelen ten gunste van onze klanten en onze dienstverlening.”

 

 

Over Comsys
Comsys is specialist in interactieve telefonie en levert telecommunicatieproducten en hosted services in de convergerende omgevingen van IN, 3G en VoIP netwerken voor mobile en fixed line operators, MVNO’s en callcenters. Comsys is daarnaast de enige Europese Service Provider met meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en hosten van interactive media services. Comsys beschikt over hosted service centra op 7 locaties verspreid over Europa, waar jaarlijks meer dan 100.000.000 interactieve gesprekken worden afgehandeld.

Voor de callcenter en mediabranche levert Comsys een reeks snel inzetbare oplossingen voor het verbeteren van de bereikbaarheid, het efficiënt inzetten van mensen en middelen en het realiseren van (opbrengstgenererende) interactieve telecommunicatieconcepten. Ook voor andere specifieke branches en toepassingen ontwikkelt Comsys deze oplossingen op het gebied van Voice, Web en Mobile. Voor meer informatie: www.comsys.net.

 

Over MySQL
MySQL AB ontwikkelt en ondersteunt een reeks betrouwbare en betaalbare databaseproducten, waaronder MySQL Enterprise, een uitgebreide set van gecertificeerde software met pro-actieve monitoring tools en kwalitatief hoogstaande ondersteuning. De MySQL server is het belangrijkste software product van het bedrijf, ‘s werelds meest populaire open source database. Diverse grote, wereldwijde organisaties zoals Yahoo!, Alcatel, Lucent, Google, YouTube and Booking.com realiseren aanzienlijke kostenbesparingen door het gebruik van MySQL voor websites, bedrijfskritische enterprise applicaties en packaged software. Met hoofdkantoren in Zweden en de Verenigde Staten en verschillende vestigingen wereldwijd, ondersteunt MySQL AB open source waarden en helpt klanten bij het verhogen van hun winstgevendheid. Voor meer informatie: www.mysql.com.

 

# # #

 

"MySQL" en "MySQL Enterprise" zijn registered trademarks van MySQL AB in de Europese unie, de VS en andere landen. Andere genoemde producten of bedrijfsnamen kunnen trademarks of handelsnamenvan van eigen bedrijven zijn.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marcommit PR

Yvonne Fisscher

[email protected]

035-58 22 730