Expositie van 1 juni t/m 18 augustus 2009
in Galerie 13 Manen te Koudum (Friesland) Hoofdstraat 37a

Een nieuwe ontmoeting tussen woord en beeld met schilderijen, boeken, gedichten, verhalen en ansichtkaarten.

Na de succesvolle presentatie van Reisschilderingen is (On)geloofwaardig de tweede expositie, waarin ik beeld en woord laat samenkomen. Dankzij deze werkwijze versterken beide kunstvormen elkaar en vormen zo een eenheid.

(On)geloofwaardig is genoemd naar mijn nieuwste boek, dat tegelijkertijd met de aanvang van deze expositie uitkomt. Het is een door mijzelf geïllustreerde korte verhalenbundel over geloof, ongeloof, bijgeloof en ongeloofwaardigheid.
Daarnaast zijn er meerdere schilderijen uit de serie Reisschilderingen te zien, waaronder een aantal afbeeldingen van kerken. Stuk voor stuk kleurrijke weergaves met een surrealistische inslag. Datzelfde geldt voor de schilderijen behorend bij een aantal gedichten en bij illustraties van meerdere korte verhalen van thrillerschrijver Jacob Vis.
De originele schilderijen zijn samen met de boeken en gedichten van 2 juni t/m 18 augustus 2009 te bezichtigen bij Galerie 13 Manen
Bij de aanschaf van een kunstwerk krijgt men een boek cadeau.

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Vanaf 20 juni is er bovendien de jaarlijkse Kunstroute in Koudum en vanaf 14 juli elke dinsdag zomermarkt, waar Galerie 13 Manenmet een eigen marktkraam aanwezig is. Gedurende de zomermarkt is Galerie 13 Manen ook op de dinsdag geopend.