Spijkenisse 26 mei 2009 - De Nederlandse consument wil niet meer met 2 mobiele telefoons op zak lopen. Zo blijkt uit recent onderzoek uitgevoerd door PocketPartner onder 300 Nederlanders in de leeftijd van 18 tot 35 jaar. Momenteel heeft bijna 25% van hen een aparte gsm voor zakelijk en privà© bellen, maar ruim 70% hiervan zou dit liever beperken tot à©à©n toestel.

PocketPartner, eigenaar van diverse webwinkels op het gebied van mobiele communicatie, heeft dit onderzoek uitgevoerd om te kijken of er behoefte is naar zogenoemde dual sim telefoons. Een dual sim telefoon is een mobiele telefoon waar twee simkaarten in passen. Dit is een ideale oplossing voor mensen die voor zakelijk en privà©gebruik meerdere simkaarten hebben.

à¢â‚¬à…“De uitkomst van dit onderzoek heeft onze verwachting bevestigd. Er is een grote behoefte aan dual sim telefoons, maar het aanbod hiervoor vanuit winkels is nog te beperkt. De consument van tegenwoordig is veeleisend en wil steeds efficiënter kunnen communiceren. De vraag naar dual sim telefoons is daar een goed voorbeeld van, aldus directeur Ivan Deceuninck.

Om in te spelen op de groeiende vraag naar dual sim telefoons heeft PocketPartner een nieuwe webwinkel gelanceerd; www.dualsimstunts.nl. Deze webwinkel biedt als eerste in Nederland een compleet assortiment van mobiele telefoons aan die speciaal zijn ontwikkeld om meerdere simkaarten in te gebruiken.

Over PocketPartner
PocketPartner is sinds 2003 gespecialiseerd in de online verkoop van mobiele telefoons en GSM.abonnementen. De organisatie beheert diverse webwinkels zoals www.gsmstunts.nl en www.smartphonestunts.nl.
Met een omzet van meer dan 4 miljoen euro per jaar is PocketPartner een top-10 speler in de online telecombranche.

- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Ivan Deceuninck, algemeen directeur PocketPartner

T 0181-707460
E [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular