BRAINE-L´ALLEUD, 28 januari 2009. De landelijke auto inkoop website ikwilvanmijnautoaf.be meld een stijging in het aanbod van auto's door particulieren. Sinds de start van de kredietcrisis halverwege 2008 is het aantal aangemelde auto's per dag meer dan verdubbeld.
Op de website kunnen particulieren hun auto aanbieden aan autoverdelers, autoexporteurs en opkopers. Veel particulieren verkopen de auto via deze website omdat de verkoop geheel anoniem kan plaatsvinden.
Aan het woord Vincent Stevens van Ikwilvanmijnautoaf.be: "We merken dat veel mensen de anonimiteit op prijs stellen. Ze vinden het niet prettig dat de buren of collega's makkelijk op Internet kunnen zien dat ze de auto die ze vorig jaar nog vol trots lieten zien nu uit geldnood te koop aanbieden".
Naast dat de Belgen massaal beginnen te sparen en Airmiles beginnen uit te geven moet dus nu ook de heilige koe er aan te geloven. De website biedt de mogelijkheid de auto op een eenvoudige manier aan de 500 aangesloten autobedrijven te koop aan te bieden. Het internet is nu ook aan de inkoop kant van auto's een groot succes aan het worden.

Voor meer informatie gaat u naar ikwilvanmijnautoaf.be

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular