Rolf Rook schreef afgelopen vrijdag tijdens de zibb Business Challenge 2009 de overwinning van de Vrije Battle op zijn naam. Op het Hilversumse landgoed Zonnestraal wist hij de jury te overtuigen door zijn doelstelling van de vrije opdracht ruimschoots te vervullen. Rook stelde zichzelf drie weken geleden ten doel om minimaal twee buitenlandse agentschappen te contracteren.

Internationale contracten
Rook, eigenaar van Topskinz, meldde dat hij zowel in Duitsland, als in Vietnam en de Verenigde Staten agentschappen had weten vast te leggen voor de verkoop van zijn laptopstickers. Zijn doel om een Engelse agent te kunnen aanstellen, kreeg hij de afgelopen drie weken niet gerealiseerd, à¢â‚¬Å“maar daar blijf ik aan werkenà¢â‚¬. Met zijn presentatie overtuigde Rook de jury en wist daarmee de meeste punten te scoren.

Vrije Battle
De Vrije Battle was de derde opdracht van de zibb Business Challenge, waarin de finalisten zelf een invulling mochten geven aan de opdracht. Zo kleurde Christien Munters de vrije opdracht in door er een ´belevingsbattle‘˜ van te maken. Ze bracht haar mobiele showroom mee, met het 3D kinderbehang van haar bedrijf BrenC. Richard Theuws gaf voor de vrije opdracht zijn website Merchandise.nl een nieuw gezicht en stelde orde op zaken met een nieuw businessplan. Finalist Dennis Vis kon bogen op een nieuwe strategische partner.

Klassement
De tussenstand in het klassement is als volgt: Rolf Rook en Richard Theuws voeren de lijst aan met 45 punten. Dennis Vis staat op de derde plaats met 35 punten. Christien Munters heeft 30 punten en staat daarmee op de laatste plaats.

zibb Business Challenge 2009
Vier finalisten strijden in drie battles - de PR Battle, Sales Battle en Vrije Battle - en een finale om de hoofdprijs. De winnaar van de zibb Business Challenge krijgt een boosterpakket t.w.v. € 50.000,- en een prijzenpakket van de sponsors NS Hispeed en Fiat Professional. Op 27 november vindt de finale plaats in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Tijdens de finale van de zibb Business Challenge op vrijdag 27 november krijgen de finalisten een, nu nog geheime, crisisopdracht waarvoor ze anderhalf uur de tijd krijgen om hem ter plaatse uit te voeren. Presentator Jack van Gelder kijkt uit naar de laatste bijeenkomst: à¢â‚¬Å“De vier mensen die ik tijdens de Vrije Battle op het podium heb gezien, verschillen van de mensen zes weken geleden bij de start van de Business Challenge. Het is leuk en inspirerend om te zien hoe ze groeien, ontdekken en veranderen.à¢â‚¬

De finale bijwonen? Dat kan!
Aanmelden via www.businesschallenge.nl

Website: http://www.businesschallenge.nl/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular