Met de nieuwe coole laptophoes van Targus kunnen jongeren zich onderscheiden van de massa. De donkerblauwe lichtgewicht hoes beschermt de laptop tegen krassen, vocht en stootschade. De laptophoes is uitgevoerd in mooi gequilte en gewatteerde nylon en is verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Jongeren leven vandaag de dag online en de laptop is hun trouwe metgezel bij alles wat ze dagelijks doen. Tegelijkertijd willen jongeren zich onderscheiden van de massa, dus willen ze tegenwoordig ook een bijzondere laptoptas met een uniek design.
Targus introduceert daarom de nieuwe Crave Laptop Slimcase, die zowel mooi als functioneel is. De donkerblauwe, vuil- en waterafstotende nylonstof beschermt de laptop tegen weer, wind, krassen en deuken, is verkrijgbaar in twee maten - 10,2à¢â‚¬ en 15,6à¢â‚¬ - en weegt respectievelijk 250 en 360 gram.

Deze nieuwe laptophoes kan zelfstandig worden gebruikt of binnen een andere tas voor extra bescherming. De hoes heeft aan de voorzijde een groot vak met ritssluiting voor het opbergen van een stroomadapter en andere toebehoren.
De laptophoes is onderdeel van de nieuwe Crave-tassenserie van Targus met quiltlook, die speciaal ontworpen is voor modebewuste laptopgebruikers. In deze serie zit ook een elegante kleine netbooktas met schouderriem en een praktische rugzak.

Productbeschrijving
De nieuwe Crave Laptop-hoes in donkerblauwe, water- en vuilafstotende nylon beschermt uw laptop of netbook tegen krassen en deukjes. Het model is verkrijgbaar in twee maten - 10,2à¢â‚¬ en 15,6à¢â‚¬ - en kan zelfstandig worden gebruikt of binnen een grotere tas voor extra bescherming. De hoes heeft aan de voorzijde een groot vak met ritssluiting voor het opbergen van een stroomadapter en andere toebehoren.

Over Targus
Targus kwam in 1983 als eerste met een computertas op de markt. Nu, ruim 25 jaar later, is het bedrijf wereldleider op het gebied van computertassen en mobiele accessoires.
Targus legde vanaf het begin veel nadruk op mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid. De tassen en accessoires mogen niet veel wegen en moeten eenvoudig te gebruiken zijn. Het geringe gewicht en de praktische details zijn daarmee kenmerkend voor de producten van Targus. Het ontwerp is innovatief en kwaliteit is hoog. Daarom geldt voor alle Targus-tassen een levenslange garantie.
De Targus Group International heeft kantoren over de hele wereld en Targus-producten zijn in meer dan 145 landen verkrijgbaar.