Eindhoven, april 2009, Copaco Nederland organiseert op donderdag 14 mei 2009 in Eindhoven een IP seminar. Dit seminar zal met name in het teken staan van IP video en is bedoeld voor zowel IT resellers als Analoge CCTV resellers die de overstap willen maken van analoge naar IP toepassingen.

Tijdens dit event zullen de vendors Sony, Mobotix, Allied Telesis, ZyXEL, Lefthand en Neovo aan het woord komen om de reseller op een zo veelzijdig mogelijke wijze de hand te reiken om verder met IP en IP video aan de slag te gaan. Naast het volgen van de plenaire sessies, heeft de bezoeker natuurlijk uitgebreid de tijd, om tijdens een hapje en drankje, van gedachten te wisselen met Copaco en de vendors.

à¢â‚¬à…“IP is hot, aldus Marcel Donders Business Manager van Copaco Nederland. à¢â‚¬à…“Wij zien meer en meer IT resellers, maar ook analoge CCTV resellers, bij Copaco Nederland aankloppen voor ondersteuning op het gebied van IP, waarbij IP video er momenteel wel uitspringt. Copaco Nederland kan de klant hierbij zowel op product- als kennisniveau goed faciliteren.

Hij vervolgt: à¢â‚¬à…“Mobotix en Sony zijn gerenommeerde spelers het gebied van IP video en samen met netwerkspelers als Allied Telesis en ZyXEL weet Copaco Nederland een goed verhaal bij de klant neer te leggen. Een zeer volwassen storage omgeving die een leverancier als Lefthand biedt en een hoge kwaliteit monitorenlijn als die van Neovo maken het plaatje compleet.

Het event is met name bedoeld voor technisch commerciële mensen die graag de stap naar IP en IP video in hun organisatie willen maken. Copaco Nederland nodigt deze mensen graag uit om samen te kijken hoe in deze uitdagende tijden een verbreding van activiteiten van de reseller tot stand kunnen worden gebracht. Copaco Nederland zal het komende jaar op regelmatige basis aandacht besteden aan IP en IP-video. Dit seminar is de eerste, in het najaar zal hier een vervolg op komen.
Aanmelden kan via de link: www.copaco.nl/ipseminar

Over Copaco Nederland
Copaco Nederland stelt haar partners centraal en heeft daarom haar organisatie ingedeeld in ICT Products en ICT Solutions. Copaco Nederland heeft binnen deze tweedeling Business Units ingericht, zodat u snel terecht kunt met al uw vragen. U wordt door de Business Units ondersteund met kennis op gebied van Personal Systems, Imaging and Printing, Telecom, Software Solutions, Business Services, Communication Solutions, E-business Solutions en Enterprise Systems.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marcel Donders
Business Unit Manager
040 2 306 448

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular