(Persbericht) De website Myseries.eu heeft met ingang van januari 2011 een nieuwe eigenaar. Het Belgische bedrijf Cornexion mag zich de nieuwe beheerder noemen van de webcommunity die aandacht heeft voor de beste en laatste televisieseries.

Myseries.eu begon ooit onder de naam Foxriver.nl, een website waarmee gericht werd op de serie Prison Break. Naarmate de populariteit steeg, kreeg de website een nieuwe naam en groeide het uit tot à©à©n van de best bezochte community‘˜s op het gebied van televisieseries. Als gevolg hiervan nam het aantal series op Myseries.eu snel toe. In maart 2009 is de website in een nieuw jasje gestoken.

Cornexion, een mediabedrijf gespecialiseerd in het beheren en exploiteren van internetconcepten, is in januari 2011 onderhandelingen gestart over een eventuele overname. Inmiddels is bevestigd dat de overname rond is en dat Cornexion de nieuwe eigenaar van Myseries.eu is.

Ondanks de overname, zal er op korte termijn weinig tot niets veranderen aan Myseries.eu. à¢â‚¬Å“Myseries.eu blijft in de staat zoals hij nu isà¢â‚¬, zegt Ben Habets, eigenaar van Cornexion. à¢â‚¬Å“Uiteraard willen we op lange termijn verbeteringen doorvoeren.à¢â‚¬