(Persbericht) Het netwerk van Cornexion is verder uitgebreid. Het Belgische bedrijf heeft de website Voetbalstad.nl overgenomen. De website toont de laatste voetbalfilmpjes en heeft volgens Cornexion veel potentie.

Cornexion timmert hard aan de weg een volwaardig websitenetwerk op te bouwen. De overname van Voetbalstad.nl komt dan ook op het goede moment. Na onderhandelingen werden de kopende en verkopende partij het al gauw eens. à¢â‚¬Å“We zijn content met de overname en hebben veel zin het projectà¢â‚¬, laat COO van Cornexion Ben Habets weten. Zeer recent nam het Belgische Cornexion nog Myseries.eu over.

Voetbalstad.nl is een website met daarop de laatste voetbalfilmpjes. De voetbalsite toont filmpjes van samenvattingen uit alle grote competities, de mooiste goals en nog heel veel meer. Voetbalstad.nl bestaat sinds december 2009 en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een uitgebreide site met veel voetbalfilmpjes.

Cornexion, een mediabedrijf dat een websitenetwerk onderhoudt, richt zich op verschillende doelgroepen. Het bedrijf geeft te kennen dat Voetbalstad.nl een interessante plek is om te adverteren voor voetbalgerelateerde partners.