CAMàˆLK. Een unieke serie crà¨mes en andere huidverzorgingsproducten met als hoofdbestanddeel verse kamelenmelk, zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. De bedouins (woestijn nomaden) zijn al honderden jaren bekend met de weldoende kracht van kamelenmelk. Wetenschappelijke studies in Israël, Duitsland, en andere landen bevestigen de heilzame eigenschappen van kamelenmelk en in het bijzonder de weldadige werking van CAMàˆLK producten op de huid.

Kamelenmelk bevat hoge concentraties immuunstoffen en natuurlijke bronnen alpha-hydroxy zuren die de huid soepel, glad en zacht maken en bovendien zeer effectief zijn tegen rimpelvorming. Kamelenmelk is verzadigd met proteïnen. Het is bijzonder rijk aan Vitamine C (een natuurlijke antioxidant) en antibacteriële stoffen (immunoglobulines) die de huid beschermen en helpen gezond te blijven. Kamelenmelk bevat tevens hoge concentraties Vitamine A, B1, B2, B12 en Caroteen.

Een aantal CAMàˆLK producten zijn speciaal ontwikkeld voor een aantal specifieke huidproblemen zoals: Psoriasis, Atopische Dermatitis (Eczeem), Acnà© en Seborrhea.

Op dit moment zijn de volgende CAMàˆLK producten leverbaar bij de drogist en op www.camelkshop.eu :

Dag- en nachtcrà¨me

Dagcrà¨me met extra bescherming

Veelzijdige crà¨me

Shower en gezicht reinigende gel

Bovenstaande producten zijn geschikt voor alle huidtypes

Psoralait          bij Psoriasis

Purilait             bij Eczeem

Anti Blemisch bij Acne

Sebalait          bij Seborrhea

Door gepatenteerde processen zijn ongeopende CAMàˆLK producten tot 5 jaar houdbaar. Na het openen van de verpakking zijn de producten, onder de juiste omstandigheden maar liefst 12 maanden houdbaar. CAMàˆLK producten zijn niet getest op dieren. Informatie aanvraag: www.camelk.eu

CAMàˆLK producten worden geproduceerd in Kibbutz Lahav in de Negev woestijn (Israël), met toestemming en onder toezicht van de ministerie van Gezondheid.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular