Cosmetica op basis van kamelenmelk, Primeur in Europa!CAMÈLK. Een unieke serie crèmes en andere huidverzorgingsproducten met als hoofdbestanddeel verse kamelenmelk, zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar. De bedouins (woestijn nomaden) zijn al honderden jaren bekend met de weldoende kracht van kamelenmelk. Wetenschappelijke studies in Israël, Duitsland, en andere landen bevestigen de heilzame eigenschappen van kamelenmelk en in het bijzonder de weldadige werking van CAMÈLK producten op de huid.

Kamelenmelk bevat hoge concentraties immuunstoffen en natuurlijke bronnen alpha-hydroxy zuren die de huid soepel, glad en zacht maken en bovendien zeer effectief zijn tegen rimpelvorming. Kamelenmelk is verzadigd met proteïnen. Het is bijzonder rijk aan Vitamine C (een natuurlijke antioxidant) en antibacteriële stoffen (immunoglobulines) die de huid beschermen en helpen gezond te blijven. Kamelenmelk bevat tevens hoge concentraties Vitamine A, B1, B2, B12 en Caroteen.

Een aantal CAMÈLK producten zijn speciaal ontwikkeld voor een aantal specifieke huidproblemen zoals: Psoriasis, Atopische Dermatitis (Eczeem), Acné en Seborrhea.

Op dit moment zijn de volgende CAMÈLK producten leverbaar bij de drogist en op www.camelkshop.eu :

Dag- en nachtcrème

Dagcrème met extra bescherming

Veelzijdige crème

Shower en gezicht reinigende gel

Bovenstaande producten zijn geschikt voor alle huidtypes

Psoralait          bij Psoriasis

Purilait             bij Eczeem

Anti Blemisch bij Acne

Sebalait          bij Seborrhea

Door gepatenteerde processen zijn ongeopende CAMÈLK producten tot 5 jaar houdbaar. Na het openen van de verpakking zijn de producten, onder de juiste omstandigheden maar liefst 12 maanden houdbaar. CAMÈLK producten zijn niet getest op dieren. Informatie aanvraag: www.camelk.eu

CAMÈLK producten worden geproduceerd in Kibbutz Lahav in de Negev woestijn (Israël), met toestemming en onder toezicht van de ministerie van Gezondheid., , , , , ,

Comments are closed.
%d bloggers liken dit: