(Persbericht) Winnares contest showt bruidsjurk tijdens Miele Catwalk 2011

Couturier Mart Visser zoekt een bruid

Couturier Mart Visser zoekt een bruid voor zijn Haute Couture Show tijdens de Miele Catwalk op 15 en 16 september 2011 in het Miele Inspirience Centre te Vianen. Voor het showen van het topstuk van de avond, de bruidsjurk, is hij via een model contest op zoek naar de ideale vrouw. Mart Visser zal tijdens een feestelijke happening, op donderdag 1 september in De Nieuwe Kerk te Amsterdam, zijn bruid bekendmaken.

Model contest
Na de succesvolle introductie in 2010 zal de Miele Catwalk, een exclusief fashion event, dit jaar plaatsvinden op 15 en 16 september in het Miele Inspirience Centre te Vianen. Ook couturier Mart Visser geeft weer acte de prà©sence met zijn Haute Couture Show. En voor deze gelegenheid is hij op zoek naar de ideale vrouw om het topstuk van de avond, zijn bruidsjurk, te showen. Via een speciale model contest op www.mielecatwalk.nl kunnen kandidaten, die voldoen aan de selectie-eisen, zich aanmelden. In een speciale videoboodschap geeft Mart Visser aan wat hij zoekt in een bruid. Uiteindelijk zal hij tijdens een feestelijke happening op donderdag 1 september 2011 in De Nieuwe Kerk te Amsterdam zijn bruid bekendmaken. Voor deze locatie is gekozen, aangezien Mart Visser van 26 augustus tot en met 2 oktober in De Nieuwe Kerk te Amsterdam als Kerkmeester een ode zal brengen aan de Nederlandse couture.

Bijzondere samenwerking
Miele is een merk met een passie voor mode, voor mooie stoffen à©n om die stoffen in lengte van jaren mooi te houden. Een passie die bij Miele al meer dan 110 jaar geleden is ontstaan en die de ontwikkeling van steeds weer nieuwe innovaties op het gebied van wassen en kledingverzorging bepaalt. Couturier Mart Visser deelt de passie van Miele. Vandaar dat er al jarenlang een nauwe samenwerking bestaat en Mart Visser tijdens de Miele Catwalk zijn Haute Couture Najaarsshow presenteert. Ook is Mart Visser al jaren een van de Miele Masters en speelt hij onder andere de hoofdrol in de televisiecommercials van Miele voor de productgroep Wasautomaten.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Noot voor de redactie
Via een speciale videoboodschap op www.mielecatwalk.nl geeft Mart Visser aan wat hij zoekt in een bruid. Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
De Limiet 2
4131 NR Vianen
Telefoon: (0347) 37 85 42
E-mail: [email protected]