Weesp, 10 januari 2008 – Continuity Planning Associates (CPA), leverancier van advies, services en software op het gebied van Crisismanagement, Businesscontinuïteit en Informatiebeveiliging, organiseert op 12 februari in Hilversum een seminar over crisismanagement. Dit vakinhoudelijke seminar stelt de deelnemers in staat om effectiever en efficiënter om te gaan met crises. Tijdens dit seminar staan de volgende stellingen centraal: Crisismanagement kun je leren, Crisismanagement kun je plannen, Crisismanagement is een organisatieproces, Crisismanagement is doelgericht en Crisismanagement is gericht op de eigen organisatie.

Het doel van dit seminar is om de deelnemers te leren dat stapsgewijze benadering van Crisismanagement een procesmatig onderdeel van de organisatie kan zijn. Bovendien wordt duidelijk dat bedrijven niet slechts afhankelijk zijn van getrainde persoonlijke vaardigheden, maar dat Crisismanagement-activiteiten ook door niet getrainde medewerkers uitgevoerd kunnen worden.

 

Het programma is als volgt:

12:00 Inloop lunch

13.00 Aanvang en introductie

13:10 Crisismanagement kan (gewoon?) doelgericht zijn.

13.45 Plan wat je kunt plannen

14.30 Pauze

15.00 Oefening: morgen kan het al beter

16:30 Netwerkborrel

 

Aanmelden en locatie:

Deelname aan dit seminar kost € 45,-. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden op www.cpa.nl. De bijeenkomst vindt plaats in restaurant Robert te Hilversum (nabij Mediapark). Voor meer informatie over dit seminar kunt u contact opnemen met Rob Van Ewijck op 0294-418865 of op [email protected].

 

Over CPA

Continuity Planning Associates (CPA) adviseert en begeleidt al bijna 25 jaar bedrijven en overheden op het gebied van informatiebeveiliging, crisismanagement en continuïteitsplanning. Vanuit die jarenlange ervaring biedt CPA een complete service van risicoanalyse tot en met het opstellen en implementeren van continuïteitsplannen en het begeleiden van audits en onderhoud. De consultants van CPA maken bedrijfsrisico’s inzichtelijk en beheersbaar door het gebruik van in eigen beheer ontwikkelde software. CPA is opgericht in 1984 en heeft zusterbedrijven in Engeland en de VS en werkt zowel nationaal als internationaal in de profit en non-profit sector. www.cpa.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035 582 27 30
[email protected]