Betafence lanceert met Zenturo een uniek tuinpaneel. Een professionele, 'all in one' en universele oplossing voor talloze hedendaagse afrasterings- en decoratieve toepassingen. De vele mogelijke configuraties maken van Zenturo een werkelijk uniek afrasteringselement.

Zenturo combineert niet alleen de troeven van het Bekafor-paneel, maar voegt daar nog een aantal interessante pluspunten aan toe. Naast het innovatieve design, zijn dat zeker nog de mogelijkheden die het paneel biedt op vlak van esthetiek, creativiteit, privacy en toepasbaarheid.
Betafence liet zich bij de ontwikkeling inspireren door de 'Zen'-levensstijl. Met Zenturo creëert u uw persoonlijke oase van rust, altijd volgens uw eigen smaak à©n in harmonie met de omgeving. Het tweede deel van de naam verwijst trouwens naar het 'naTURe'-aspect: de mogelijke aanhechting van en het opvullen met natuurlijke elementen zorgt voor een naadloze integratie in de omgeving. Bovendien klinkt hier ook het 'fuTURO'-aspect door: met Zenturo kiest u een uniek en innovatief tuinelement.

Multitoepasbaar

Zenturo kan gebruikt worden als alleenstaand paneel, als pixel afrastering, als afrastering voor het creëren van privacy, als raster voor klimplanten en als alternatief voor decoratieve schanskorven.

Zenturo werd zo ontworpen dat het kan voorzien worden van 'pixels'. Met deze inklikbare pixels kunnen op creatieve manier bv. huisnummers of patronen op de afrastering worden aangebracht.
Het design van het paneel is ideaal voor het creëren van privacy-oplossingen. Zo kan het volledig of gedeeltelijk worden opgevuld met pixels, plastic of geperforeerde strips. Ook hier zijn de mogelijkheden voor een gepersonaliseerde afrastering eindeloos.
Als raster voor klimplanten is Zenturo een stevige oplossing die als op zichzelf staand paneel kan worden geplaatst of in combinatie met Panofix tegen de muur bevestigd kan worden. De kwalitatieve coating maakt het paneel extra stijlvol.
Mits gebruik van aangepaste paaldiameters en fundering is Zenturo ook geschikt als gabion of schanskorf, opvulbaar met diverse materialen.

Stevige kwaliteit

Zowel alleenstaand als in een afrasteringsconfiguratie is het vlakke paneel uitermate aantrekkelijk, mede dankzij de combinatie van verschillende maasgroottes (100 x 100, 100 x 50 en 50 x 50 mm) en de dubbele en alternerende horizontale draden. Het paneel bestaat uit gelaste, verzinkte ronde draden, een adhesielaag en polyestercoating. De paneelbreedte bedraagt 2005 mm en er zijn 6 hoogtes verkrijgbaar (655, 955, 1255, 1555, 1705 en 2005 mm). Zenturo is beschikbaar in de standaardkleuren groen (RAL 6005) en metallic antraciet, maar is op aanvraag ook verkrijgbaar in andere kleuren. Bijzonder interessant is dat het nieuwe paneel aangesloten kan worden op de bestaande poorten uit het Bekafor-assortiment. Voor de plaatsing van het onderhoudsvrije paneel zijn geen speciale tools nodig; de combinatie met Bekafor Classic- of Bekafor Click-palen met voorgemonteerde toebehoren zorgt voor een vlotte installatie.

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
Betafence NV Sales Benelux Postbus 139 3350 AC Papendrecht
Tel. 0800/022 76 98 - Fax 0800/022 77 45 - [email protected]

Het online informatiecentrum van Betafence kan u gedetailleerde productinformatie verschaffen. Aarzel niet om een kijkje te nemen op www.betafence.nl

Betafence (www.betafence.nl) is wereldmarktleider in omheiningen, toegangscontrole en detectiesystemen.
Betafence biedt oplossingen voor de perimetrische beveiliging van industriële en openbare gebouwen, gevoelige sites evenals private tuinen en landbouw.
Betafence levert ook gelaste draadproducten voor diverse industriële toepassingen.
Betafence telt 2000 medewerkers en heeft een zakencijfer van 500 miljoen euro (2008). De onderneming heeft 13 productievestigingen in 11 landen met haar hoofdzetel in België. Verkoopskantoren zijn actief in de hele wereld.