Borghuis Woon & Recreatie Beheer is een bedrijf dat het beheer, toezicht en onderhoud van vastgoed verzorgt.

Met name zijn zij actief in het recreatief vastgoed. Maar ook worden ze, in deze tijd van economische crisis en de crisis op de huizenmarkt, steeds vaker ingeschakeld door mensen die met twee woningen zitten doordat de verkoop van de oude woning niet wil vlotten.

Voor deze objecten nemen zij het beheer en klein-onderhoud onder hun hoede. Door de leegstand en het gebrek aan toezicht ontstaat er vaak een achterstand in het (klein) onderhoud waardoor het object er minder aantrekkelijk uitziet voor potentiële kopers. In de woning wordt het muf en stoffig, de afvoeren beginnen te ruiken, de kranten en folders stapelen zich op en de tuin begint een wildernis te worden. Kortom het wordt voor potentiële kopers steeds lastiger om hier doorheen te kunnen kijken bij een bezichtiging.

Hiervoor biedt Borghuis Woon & Recreatie Beheer de oplossing. Op regelmatige basis, of voor een bezichtiging, kunnen zij het (klein) onderhoud aan de woning verrichten. Enkele voorbeelden: schoonmaak en luchten van het object, doorspoelen van afvoeren, zorgen voor licht en ruimte, toonbaar maken tuin, een likje verf etc. Het doel is de woning weer fris, netjes en aantrekkelijk te maken (en te houden) voor potentiële kopers.

Ook kan men terecht voor het beheer en toezicht van recreatieobjecten. Het doel is de eigenaar zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen te nemen, zodat deze zorgeloos kan genieten van zijn bezit. Alles kan geregeld worden; van compleet beheer en toezicht, tot het uit handen nemen van alle rompslomp rondom de verhuur. Maar ook à©à©nmalige controles, na bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden, zijn mogelijk.

Borghuis Woon & Recreatie Beheer houdt een oogje in het zeil en zorgt dat alles er netjes en onderhouden uit blijft zien. Zij zijn contactpersoon bij eventuele calamiteiten, 24 uur per dag, zeven dagen in de week.
Er kan een jaarcontract worden afgesloten of men kan à¢â‚¬à…“losse controle / onderhoudsbezoeken afnemen. Verder kan er maatwerk geleverd worden, afgestemd op de wens van de klant.

Voor meer informatie zie de website ; www.borghuisbeheer.nl

Website: http://www.borghuisbeheer.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular