(Persbericht) Woerden, 14 oktober 2010 AllSolutions, specialist in geïntegreerde online bedrijfssoftware, gaat samenwerken met CrossOver, specialist in hosting, webapplicaties, conceptontwikkeling en uitvoering van commercieel klantcontact. CrossOver heeft de administraties van de verschillende bedrijfsonderdelen geïntegreerd in à©à©n systeem met behulp van het softwarepakket van AllSolutions. CrossOver verzorgt op haar beurt de hosting van de administratie van de klanten van AllSolutions. Dit wordt ondergebracht bij Network Operations, het datacenter van CrossOver.

CrossOver bestaat uit de bedrijven CrossOver Consultancy, Coolminds, CrossOver Business Solutions, Network Operations, Victor, RedMarbles, Xooq en Sjootz. Zij zochten naar een oplossing om de verschillende administraties van de bedrijven samen te voegen in à©à©n systeem. Hierbij was het belangrijk om per bedrijf losse projectadministraties te hanteren. Met de softwareoplossing van AllSolutions heeft CrossOver nu beter zicht in de uren en kostenverdeling, waardoor het facturatieproces aanzienlijk wordt versneld. CrossOver maakt gebruik van de modules financieel, projecten, urenverantwoording, contractadministratie en document beheer.

Leo Koster, algemeen directeur van AllSolutions: à¢â‚¬Å“De expertise binnen datacenter Netwerk Operations zorgt voor de betrouwbare hosting van kritische bedrijfsapplicaties. Dankzij het hechte onderling contact ervaren onze klanten een perfecte service en optimale kwaliteit. Zo hebben wij een goede grip op de gehoste diensten, wat zorgt voor een optimale beschikbaarheid van bedrijfsinformatie.à¢â‚¬

Onno Ebbens, directeur van CrossOver: à¢â‚¬Å“Het was voor mij een verrassing hoe makkelijk de verschillende administraties in à©à©n geïntegreerd systeem werden samengevoegd. Het softwarepakket biedt een helder overzicht en zorgt voor uniformiteit in de diverse managementrapportages. Ons facturatieproces verloopt hierdoor een stuk sneller.à¢â‚¬

-------------

Over AllSolutions

AllSolutions is, sinds de oprichting in 1987, specialist op het gebied van geïntegreerde online bedrijfssoftware. Met de oplossing AllSolutions QX2, die is gebaseerd op het SaaS-principe, wordt bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhankelijk toegankelijk. Hiermee zijn organisaties in staat de bedrijfsvoering effectiever en efficiënter in te richten. De schaalbare, snel te implementeren en eenvoudig te gebruiken AllSolutions QX2, ondersteunt organisaties op het gebied van CRM, financiële administratie, projectmanagement/ERP, HRM & urenregistratie, ledenadministratie, logistiek & verhuur en service & onderhoud. AllSolutions richt zich met haar online bedrijfssoftware en diensten op zakelijke dienstverleners, verenigingsorganisaties, handelsondernemingen, onderwijs en de publieke sector. Het bedrijf ontzorgt organisaties bovendien door het gehele implementatietraject, de hosting, het onderhoud en het beheer uit handen te nemen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.allsolutions.nl.

Over CrossOver

CrossOver is een Nederlandse holding, met bedrijven gespecialiseerd in hosting, webapplicaties, conceptontwikkeling en uitvoering van commercieel klantcontact. Zij bestaan uit de bedrijfsonderdelen: CrossOver Consultancy, Coolminds, CrossOver Business Solutions, Network Operations, Victor, RedMarbles, Xooq en Sjootz. CrossOver is tien jaar geleden opgericht en heeft organisatiebreed circa honderd medewerkers. Kijk voor meer informatie op: www.crossoverholding.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Marcommit PR
Erik Weerts
035-5822730
[email protected]