Persbericht
februari, 2010

AdresData is dà© online database voor de kunsten, cultuur en creatieve industrie.
Nieuwe versie met uitgebreide functionaliteiten live in voorjaar 2010!

Toegang tot de hele culturele sector
Een theatervoorstelling onder de aandacht brengen van alle pers en media? Het bereiken van nieuwe klanten binnen de creatieve industrie. Dit alles begint met de online database AdresData!

AdresData geeft toegang tot ruim 10.000 organisaties binnen de culturele en creatieve sector, inclusief contactpersoon en e-mailadres. De gegevens zijn verdeeld in 3 sectoren: Festivals & Evenementen (1.600), Museaal (3.600) en Podiumkunsten (4.000). AdresData biedt ook een totaal overzicht van alle culturele pers & media (1.200).

Functionaliteiten van AdresData

- Toegang tot de hele culturele sector
- Alle adressen inclusief contactpersoon en e-mailadres
- E-mailadressen gegarandeerd spam-proof
- Altijd up-to-date
- Meerdere selectiemogelijkheden
- Ook snel à©à©n op à©à©n zoeken

Nieuwe mogelijkheden in 2010!
Voorjaar 2010 wordt er een nieuwe versie van AdresData gelanceerd met uitgebreide functionaliteiten. Tipjes van de sluier: een internet-toolbar die AdresData direct toegankelijk maakt vanuit de eigen browser. En het maken van een handig Word-overzicht van een eigen selectie met een PDF-on-Demand.

Voor meer informatie of de bestelmogelijkheden, bezoek de website: www.adresdata.nl

De digitale bestanden vervangen de printpublicaties waaronder de Podiumkunst Agenda/Almanak en de Museum Agenda/Almanak.

EM-Cultuur: E-marketing voor de culturele en creatieve industrie. EM-Cultuur biedt een totaalpakket voor persoonlijke online communicatie. Adressen selecteren in AdresData. De gegevens beheren in het adressenbeheersysteem AdreZ en het versturen van professionele digitale nieuwsbrieven met MailingLijst. Meer informatie: www.em-cultuur.nl

-----------------------------------------
Redactie:
Voor meer informatie over AdresData of de andere producten en diensten van EM-Cultuur kunt u contact opnemen met EM-Cultuur.

Susanne van Boxtel
Tel. nr.: 020-4626000
E-mail: [email protected]