Een reis winnen met SRC Cultuurvakanties?

SRC-Cultuurvakanties geeft twee reizen voor 2 personen weg; de kerstreis “Kerst in het Zwarte Woud”( www.src-cultuurvakanties.nl/kerstinhetzwartewoud ) en rondreis “Verrassend Tunesië”. (www.src-cultuurvakanties.nl/verrassendtunesie) Doe snel mee met de prijsvraag op www.src-cultuurvakanties.nl/prijsvraag

Al voor het 7e jaar biedt SRC-Cultuurvakanties in een aparte brochure Feestdagen vele sfeervolle reizen rond Kerstmis en oud en nieuw aan. Het aanbod aan gezellige reizen is veelzijdig, van een sfeervolle kerstreis naar het knusse Zwarte Woud tot een reis naar het warme eiland Madeira. Met SRC worden de feestdagen van 2007 werelds!

De belangstelling voor verre bestemmingen blijft groeien, ook bij SRC. De winter is voor veel verre reizen dé ideale reisperiode. Daarom biedt SRC-Cultuurvakanties (www.src-cultuurvakanties.nl) u komend winterseizoen weer een uitgebreid aanbod aan diverse reizen naar uiteenlopende bestemmingen in Afrika, Amerika, Azië en Oceanië. Om u nog meer keuze te bieden, is het winteraanbod aangevuld met nieuwe verre reizen uit het zomerprogramma. Van een rondreis door het veelzijdige Zuid-Afrika tot een ontdekkingstocht door het indrukwekkende China, de groeibestemming van dit moment, men vindt de meest uiteenlopende cultuurreizen in de nieuwe kleurrijke brochure Winter 2007 – 2008.