Nieuwe data cursus stoelmassage

Vanaf juni 2009 geeft Massage Nijkerk de 2-daagse cursus stoelmassage. De cursuslocatie is Nijkerk.

Als stoelmasseur kom je op veel verschillende plaatsen, je ontmoet allerlei soorten mensen en je wordt altijd met groot enthousiasme ontvangen. Een vereiste is echter dat jij het werken met mensen leuk vindt. Stoelmassage is geschikt als fulltime baan maar kan ook heel goed gedaan worden naast een vaste baan of een eigen (masssage)praktijk. Een prima carrià¨restap, of een zeer interessante bijverdienste.
Stoelmassage is een korte, 15 àƒÆ’  30 minuten durende massage waarbij de klant op een speciaal ontworpen stoel plaats neemt en de masseur nek, schouders, rug en armen masseert. Deze massage richt zich op iedereen die zware lichamelijke arbeid verricht, repeterende bewegingen maakt, geestelijke arbeid verricht of met stress te maken heeft. Maar ook voor mensen zonder specifieke klachten is stoelmassage een weldaad.
Deze cursus kenmerkt zich door zijn praktijkgerichte karakter. In twee dagen leer je een complete en vakkundige stoelmassage te geven. Je leert voldoende grepen en technieken om een eigen massage van tussen de 15 en 30 minuten te kunnen samenstellen. Na voldoende oefening kun je met deze cursus ook aan de slag als (zelfstandig) stoelmasseur. In deze praktische cursus leer je de technieken en wordt er op elkaar geoefend.
In de cursus is veel aandacht voor de professionele kant van de stoelmassage, zoals je eigen lichaamshouding, het bijhouden van een dossier, enzovoorts. Daarnaast is er ook aandacht voor de zakelijke kant, zoals over het werven van opdrachtgevers en belastingtechnische vragen.
Wij verwachten van de deelnemers een enthousiaste houding en zelfstandigheid. Met het cursusmateriaal als leidraad zorgen we samen met de cursist voor een professioneel resultaat waarin vaktechnische vaardigheden en eigen inbreng samen komen. De opbouw van de cursus is dusdanig dat hij door iedereen te volgen is. Soms kan het handig zijn om zich voor de cursus een basiskennis eigen te maken. De kosten voor de 2-daagse cursus stoelmassage bedragen à¢à¢â‚¬Å¡¬ 285,-- incl. BTW. Dit is inclusief studiemateriaal, cursusmap, koffie en lunch. Voor meer informatie kijk op www.massagenijkerk.nl of bel 06-34560131.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular