(Persbericht) Dagaanbiedingen worden steeds populairder, waardoor het aanbod flink toeneemt. Ook blijkt het steeds lastiger al deze dagaanbiedingen bij te kunnen houden. Daarom is de website www.dagaanbiedingvoorjou.nl in het leven geroepen, zodat de online consument een actueel overzicht bij de hand heeft.

Dagaanbiedingvoorjou.nl geeft alle dagelijkse aanbiedingen weer van vele grote en minder grote dagaanbiedingen webshops. Dagaanbiedingvoorjou.nl verkoopt zelf geen producten, maar biedt jou in à©à©n oogopslag een overzicht. Dit scheelt jou een hoop tijd. Middels à©à©n of twee simpele kliks kom je op de betreffende webshop waar de dagaanbieding beschikbaar is terecht en kun je deze snel en veilig aanschaffen.

Producten
De producten op Dagaanbiedingvoorjou.nl variëren enorm. Iedere dag blijft het een verassing welke producten in de aanbieding zijn. Dit kan uiteenlopen van gereedschap tot elektronica, van kampeerartikelen tot sportartikelen, van boeken tot lingerie en nog và©à©l meer!

Aangesloten winkels
In totaal zijn er meer dan 30 winkels vertegenwoordigd op Dagaanbiedingvoorjou.nl, waaronder; iBood, OneDayOnly, OneTimeDeal, Goeiemode, Dagknaller, Lunchbreaker van Wehkamp, iChica, Week op Week en vele anderen.

Over dagaanbiedingen
Dagaanbiedingen zijn aanbiedingen met een duur en beschikbaarheid van slechts 1 dag! Vaak maken dagaanbieders een deal met een leverancier dat ze voor à©à©n dag à©à©n product zeer goedkoop aan mogen bieden. Zo krijgt het product naamsbekendheid of proberen ze een oude voorraad kwijt te raken. De dagaanbieder kan het zo goedkoop aanbieden, omdat hij eigenlijk bijna geen risico heeft. Vaak kopen ze het product pas als ze het al verkocht hebben aan de klant. Hierdoor kunnen ze de producten tegen (bijna) inkoopsprijzen aanbieden. Hier kunnen jij en ik dus elke dag van profiteren.