Op zondag 23 september vindt de 23e editie van de Dam tot Damloop in Amsterdam plaats. Vorig jaar namen 30.000 mensen deel aan dit grootste hardloopevenement van Nederland. De Dam tot Damloop is de grootste bedrijvenloop ter wereld. Alle opbrengsten van de Dam tot Dam sponsorloop gaan naar goede doelen.

Ook Uniserver Internet doet met een groot deel van haar medewerkers mee aan de 23e editie van de Dam tot Damloop. Het team gaat lopen voor Stichting KiKa. Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. Via vernieuwend onderzoek willen deze centra versneld therapieën ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en 'vriendelijker' te behandelen.

InWork Detachering sponsort KiKa via het team van Uniserver Internet. "Een goed initiatief, maar natuurlijk nog niet net zo sportief als zelf de 4 of 10 Engelse Mijl lopen", aldus de woordvoerder van InWork. "Volgend jaar doet er ook een InWork Team mee aan de sponsorloop, zelfs onze directeur is al begonnen met trainen!" Hoeveel van de ruim 100 IT support en beheermedewerkers die bij InWork werken ook de hardloopschoenen aan zullen trekken is nog onbekend.