(Persbericht) Danie Bles showt Mix & Match-trends tijdens Miele Catwalk

Styliste Danie Bles toont dit jaar haar Mix & Match Show tijdens de tweede editie van de Miele Catwalk op 15 en 16 september 2011 in het Miele Inspirience Centre te Vianen. Ook couturier Mart Visser zal op het exclusieve fashion event van Miele, waar alles draait om het thema ´Care for what you Wear, acte de prà©sence geven met zijn Haute Couture-najaarsshow.

Mix & Match Show
Na de succesvolle introductie in 2010 zal de Miele Catwalk, een exclusief fashion event, dit jaar plaatsvinden op 15 en 16 september in het Miele Inspirience Centre te Vianen. Een belangrijk onderdeel van de Miele Catwalk is de Mix & Match Show van styliste Danie Bles. Mix & Match is een uniek concept, waarbij Danie Bles haar fashion kennis etaleert in de vorm van een wervelende show. Tijdens deze show combineert zij stijlvolle binnenlandse en buitenlandse merken tot ultieme outfits. Aan de hand van verschillende rondes laat ze dà© trends voor de komende herfst en winter zien. De rondes bestaan uit de thema's Business, Fashion, Denim, Travel en Cocktail, waarbinnen verschillende stijlen met elkaar gecombineerd worden. Danie zal gebruikmaken van merken als Chanel, Zara, H&M en alles wat daar tussenin zit. Danie Bles werkt al meer dan twaalf jaar als styliste en weet als geen ander dat men door goed te combineren een eigen identiteit kan creëren.

Bijzondere combinatie
Miele is een merk met een passie voor mode, voor mooie stoffen à©n om die stoffen in lengte van jaren mooi te houden. Een passie die bij Miele al meer dan 110 jaar geleden is ontstaan en die de ontwikkeling van steeds weer nieuwe innovaties op het gebied van wassen en kledingverzorging bepaalt. Daarom onthult Miele tijdens de Miele Catwalk de laatste modetrends van het najaar en laat styliste Danie Bles tijdens haar Mix & Match Show met verschillende kledingcombinaties zien hoe belangrijk het behoud van de verschillende stoffen en materialen van kleding is voor haar. En dat het belangrijk is om deze kleding tot in lengte van dagen mooi te houden.

Kaarten voor de Mix & Match Show van Danie Bles tijdens de Miele Catwalk 2011 zijn te bestellen via de website www.mielecatwalk.nl. Tevens is hier een video over de voorbereidingen van Danie Bles op de Miele Catwalk te bekijken.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Noot voor de redactie.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Miele Nederland B.V.
De heer R.G. Bakker
De Limiet 2
4131 NR Vianen
Telefoon: (0347) 37 85 42
E-mail: [email protected]

.