Op zaterdag 30 juni jl. heeft Danielle Remmers, à©à©n van de beste beachvolleybalsters ter wereld, de Sport & Zien afdeling van de Beter Zien winkel in de Frederikstraat geopend. Harry Jansen, Beter Zien-optometrist: à¢â‚¬Å“Veel sporten vereisen een goede concentratie, scherp zicht en een goede hand-oog coà¶rdinatie of hand-voet coà¶rdinatie. Kleine oogafwijkingen kunnen al een grote invloed hebben op sportprestaties en daarom is een goede, maar vooral ook veilige bril voor het neerzetten van een uitstekende sportpresentatie noodzakelijker dan menig sporter denkt of verwacht.à¢â‚¬

Sporten en zien
Goed zien en sporten zijn nauw met elkaar verbonden. Hoe goed je conditie ook is en hoe hard je ook traint, zonder een haarscherp beeld haal je de top niet. Scherpte en diepte zien moeten perfect zijn. Beide ogen van een sporter moeten volledig gecorrigeerd zijn en de samenwerking en coà¶rdinatie moeten in balans zijn. En dat geldt natuurlijk voor zowel de sporter als de scheidsrechter. Goed zien vraagt om deskundigheid. Beter Zien de Oogzorgwinkel in Den Haag is gespecialiseerd in het onderzoeken en begeleiden van (top)sporters en scheidsrechters.

Danielle Remmers
Danielle speelt al jaren op zeer hoog niveau beachvolleybal. Van Europees kampioen onder de 18 (2006) tot Wereldkampioen onder de 21 (2008) tot de 2e plaats in het Nederlands Kampioenschap (2011); Danielle heeft alle belangrijke prijzen allemaal een keer gewonnen. In het weekend van 17 augustus as. zal zij om het Nederlands Kampioenschap strijden in Scheveningen.