Natuurlijk sfeer met stijlvolle contrasten

Zeewolde, 23 april 2008; Voor een badkamer met een eigentijdse, natuurlijke woonsfeer introduceert de Deense badkamermeubelfabrikant Dansani de Calidris Smoked Oak-collectie. Donker, gerookt eiken en strakke lijnen zorgen voor een rustige, stijlvolle sfeer waarin alle ruimte is voor spannende contrasten.

 

Contrast tussen licht en donker

Dansani maakt voor deze meubels gebruik van Europees Eiken. Door het rookproces krijgt het hout een diepe, donkere gloed en worden de tekening en structuur van het hout extra benadrukt. Het design van de meubels kenmerkt zich door eenvoud en zuivere lijnen. Het natuurlijke materiaal zorgt in combinatie met het pure, heldere wit van de wastafel voor een spannend contrast tussen licht en donker. Calidris Smoked Oak biedt een grote keuze uit meubelmodules en accessoires die onderling zijn te combineren tot een badkamer naar wens. Ook voor wie de badkamer ziet als onderdeel van de woon/slaapruimte biedt de collectie volop speelruimte met woonmeubels in een warme, natuurlijke sfeer.

 

Uitstraling en comfort naar wens

De wastafelmeubels uit de collectie zijn te combineren met een wastafel in een design naar keuze. Ronde of rechthoekige opzetkommen, strakke inbouwwastafels, extra grote wastafels, zacht glooiende vormen; elke wastafel geeft het meubel andere uitstraling. Keramische opzetkommen zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Voor een strak, rechtlijnig beeld zijn de inbouwwastafels bijzondere opties. Deze bedekken de hele bovenkant van het wastafelmeubel en zorgen voor een sober, actueel beeld. Ook de keuze uit verschillende deurgrepen houdt rekening met verschillende wensen en voorkeuren.

 

Vrij spel voor kleuraccenten

De natuurlijke, warme sfeer van Calidris Smoked Oak laat alle ruimte voor het spelen met kleur. Door te kiezen voor deuren in hoogglans Flame (warm rood), Mandarin (helder oranje) of Lime (fris limoen) krijgt de badkamer een sprankelende uitstraling die de zintuigen prikkelt.

 

Traditioneel vakmanschap

In de Calidris-collectie klinkt het traditionele vakmanschap van de Deense meester meubelmakers door. De perfect afgeschuinde kanten van kasten en deuren, de fluisterstille, zelfsluitende laden en het gebruik van echt houtfineer bewijzen een kritisch oog voor detail.

Calidris Smoked Oak is onderdeel van de uitgebreide Calidris-collectie van badkamermeubels. Calidris biedt naast de meubels in gerookt eiken ook een keuze uit de houtsoorten licht eiken en teak en uit diverse actuele hoogglanskleuren. Al deze meubels zijn onderling te combineren tot een badkamer die exact is afgestemd op individuele wensen, zowel in uitstraling als in opbergruimte, functionaliteit en maatvoering.

 
Over Dansani

De Deense fabrikant Dansani is voornamelijk gespecialiseerd in de inrichting van de badkamer. Dit biedt als belangrijk voordeel dat alle aandacht, vanaf het ontwerp en de productie tot aan de verkoop en marketing, volledig op de badkamer is gericht. Kenmerken van de Dansani badkamermeubelcollecties zijn: hoogwaardig Deens design, praktische functionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit. Dansani maakt gebruik van eerlijke materialen en is open over het materiaalgebruik: wanneer Dansani het heeft over hout, dan wordt ook daadwerkelijk hout bedoeld en geen folie met houtdecor.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie wordt u graag verstrekt door de heer Bon Siebert van Dansani B.V., telefonisch bereikbaar via 036 522 44 50 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 – 245 00 70.

 

http://www.presstige.nl/perskamer/dansani/fotos/CSO-wastafel-Opus.jpg

http://www.presstige.nl/perskamer/dansani/fotos/CSO-wastafel-Brio.jpg

http://www.presstige.nl/perskamer/dansani/fotos/CSO-wastafel-Square.jpg

http://www.presstige.nl/perskamer/dansani/fotos/CSO-waskom-Rondo.jpg


Dansani B.V.
Marsweg 24c
3893 GA Zeewolde
T 036 522 44 50

F 036 522 00 97

E [email protected]

W www.dansani.nl